|
|
|
" ihanet " |
" En büyük ihaneti, kendi kendine edermis insan.. Digerleri sadece bahane " ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\" ihanet \" |
Yillarca yapip yapip af dilerken Seytan in uzerlerine attiklari gibi, - Seytana uydum yoksa yapmazdim,tovbe! - ... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\" ihanet \" |
O kadar zor ki tarifi, alalen bildiklerimizi bile kabullenmek istemeyiz bazen.. Bazen degil, aslinda öyleyiz bizler.. Kabullenmekten yoksun bir fakirlik icinde. Oysa, her seyi okuya bilir insan hayatin akisinda.. Yasananlar birer numunedir görmesini bilene.. Sorun görmekte degil, sorun ördügünü anlamakda ve kabulenmekte.. iste burda basliyor savasimiz kendi kendimizle.. Ask´ta ihanet vardir dürüstüm derken bile. Yasamda aldatma vardir kendini , mutluyum derken bile.. Ne mutluluk, ne ASK, ne hayat, ne mal mülk. Doyumsuzdur nefis.. Ve bu savasta ihanet, ugrar muhakkak hepimize..Asil sorun Kabullene bilmekte.. Kaybediyorum diye bilmeli insan.. Yada kaybettim.. Yoksa insan yine " ihanet " eder kendisine..
Verdiginiz savas her ne ise, muhaffak olmanizi dilerim.. ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\" ihanet \" |
Seytan bile bizler kadar günahkar degildir bazen.. ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\" ihanet \" |
peki ya ideallerin psinde hirsla kosarken, yaptiklarimiz diye sormadan edemiycm ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\" ihanet \" |
peki ya ihanet , bir hatamidir sizce... ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\" ihanet \" |
 ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\" ihanet \" |
Merhaba Merhiban..
Kesinlikle alakasi yok .. Yalnis düsünmüssünüz sanirim.. Forum aciyorsam siz degerli katilanlara mümkünkün oldugu kadar cevap vermekle yükümlü hissederim kendimi. Sadece suan biraz yogun oldugumdan, tam anlamiyla katilamiyorum.. Yani üye secmiyorum cevap vermek icin asla.. Düsüncenize gelince , ihanet eden mi ölmüstür, yoksa ihanete ugratilan tarafindan mi öldürülmüstür mecazi anlam da anlayamadim.. edebiyen güzel bir söz tabiki " ihanet eden ölmüstür " Bu tezi savunursak, dünyada cooook hortlamis insan var diye bilirmiyiz  ) ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\" ihanet \" |
Saygilar bizden size.. ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\" ihanet \" |
slm..insanin en büyük ihaneti,kendine emanet edilen insanligi kaybetmesidir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\" ihanet \" |
Harika bir cevp.. sessiz kalma hakkini kullaniyorum ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\" ihanet \" |
insan kendi bedenine, duyularina , düsüncelerine v.b bir cok degerlerin kolaklikla ihanet eder ama bunun bir ihanet oldugunu anlamasi zama alir sadece.. Mesela, sevilmeyecegini bile bile, birinin sevgisi ugruna cektigi... mesela, yalan oldugunu bile bile dogrudur dedikleri.. cogalta biliriz aslinda ama buna kisaca söyle diyelim; insan nefsiyle savas verirken, kendine defalarca ihanet etmistir bence... ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\" ihanet \" |
Genele acik bir formda , kisilere takilmayalim lütfen.. Keske zamanin da cevap verebilseydim diyorum simdi.. ama napalim bazen gec kaliyor insan kendine bile yetismye  ) ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
Ben katildim.. düsüncelerimle es dger bir yaklasim  ) ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
estagfurullah .. yalnis anlasildik yine  öyleyse kusura bakma... ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
Buda bir türlü cözüm olabilir..  ) ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
Gercekten de öyle.. inanin en büyük düsmani yine öncelikle kendisidir... ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
Ask icinde ihanet, ancak böyle güzel ifade edilir.. teskkürler ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
Durdugun bile hata  ) ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
Vazgecilmez bir tarafi oldugu muhakkak.. Tatminsiz ego, tuhaf heyecan duygusu , istekli-isteksiz yapilanlarin sonra ihanet olarak sekillenmesi.. Herneyse gercekten tuhaf .. istemeyiz hic birimiz ama bir cogumuzda vazgecemeyiz... ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!