|
|
|
Kadinlar kadinlar deniliyor hep ama unutulmamaliki |

Hic bir kadin kabalik görmediginde kabalasmaz kesinlikle. ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bence bunu kadin erkek olarak deyilde,insan olarak algilanmasi gerekir...Zira kadinlarin azinlik olmasina ragmen her iki tarafinda birbirlerini hor gördükleri,ezdikleri zamanlar oluyor..Kadinlarin daha cok ezildikleride tabiki ayri bir gercek..insanoglunun karsisindakininde bir insan oldugunu saygi göstermesinin gerektigini unuttugu bir devirde yasiyoruz malesef... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insan o bambasa bir konu insanligi konu edeceksen insanlikta cinsiyet ayrimi olmaz kisilik ayrimi olur agaaa  burdaki konu kadinlar söyle böyle diye düsünnen kitleye hitaben actim. genel yorumunda haklisin eyvallah. gel görki kadin cadi, cazgi,r anlayisiz, bakimsiz, kadin dedigin söyle olacak gibi safsatalar varya iste ona istinaden diyorumkii kadinin canini yakmasan canin yanmaz  ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
azinlikta olsaniz allh gücü erkege vermis kadini korusun diye ama odun olanlari korumak yerine korunacak durma sokabiliyor demi agaaa  he bide iyiki azinliksiniz  ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben saymadim ama sen saymisa benziyorsun... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haaa....sen simdi aga maga diye konuya girersen savunulacak bir yerin kalmaz tabiki....
neyse bunlar derin mevzular icinden cikilmaz... en azindan simdi..zaman yok ama yarin iki satir yazarim....oldumu agam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben bilirim diyenlerin bir halt bilmediklerini biliyorum sadece . cahilim bilmem diyenler basimiz üstünee eyvallahh ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
savunmami kendim yaparim agaa endisen olmasin. agaligini bilen aga kalir bilmeyen yol alir. iki satirda olsa agaliga yakisir olacagini umut ederim ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selamlarimla güzel insan,Konunun içeriği kabalık derken yanlış anlamadıysam eğer kadına olan şiddet. Bunu tasvip eden olmayacaktır lakin istisnalar Kaide'yi bozmayacak ve birileri bunu uygulayacaktır. Bu kişilik meselesi . . . Konuna uygundur düşüncesiyle aşağıdaki bilinen bir sözü paylaşmak istedim, kal sağlıcakla. Efe Kaptan
Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin!
Çünkü Allah gözyaşlarını görür ve sayar. Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı. Ayaklarından yaratılmadı,ezilir diye. Başındanda yaratılmadı,üstün olmasın diye
Ama göğüsünden yaratıldı. Eşit olsun diye Kolun biraz altında yaratıldı, Korunsun diye.
Kalp hizasında yaratıldı, Sevilsin diye…
----- BEYİNDE; zihin FUKÂRÂ olunca, ZİKİRDE; akıl UKÂLÂ olurmuş. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Kadin ANA
Kadin EVLÄT
Kadin ES
Kadin KIZ KARDES

Güzel konu dil ruba emeklerine saglik
----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dün aksam ayari cekmissin bize .. eyvallah..
bizim agalikla isimiz olmaz be cigerim..
savunmani her daim yapabiliyorsan ne mutlu sana...
kadin erkek ayrimciligina karsiyim..ne o öyle erkek söyle olmali ,kadin böyle olmali..sacma sapan seyler...kimsenin kimseden farkli özelligi yok...haaa kadinlar yeri geldimi cadi olmasini iyi becerirler,onada eyvallah diyorum...kendine özgüveni olmayan kisi karsisindakinin deyismesini ,kendi istedigi gibi biri olmasini ister ancak diye düsünüyorum...buda acizliktir be AGA... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paylasima kattigin güzellik icin tesekkürler efe kaptan. ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ah kalbim cok tesekkürlerr. ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ehh be agaa bende ayirimciliga karsiyim ama allah farkli yaratmis.aslinda herkes farkliliginin hakkini verebilse sorun yasanmaz. eyvallah agaa ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak bu sözünü tuttum iste..
herkez ALLAHin kendisine verdigi özelligin hakkini adam gibi verse sorun yok...
deee....sende birseye takildim..hani bayanlar sanalda olsa bizden daha naziktir ya...sen masallah aga maga götürüyorsun....
hani farklilik..hak hukuk falan.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amaan be agaa iki günlük dünya fazla formalitelere takmican, nasil icinden geliyorsa cizgini asmadan tabiiki , sevmem öle hanim hanimciklik yada pek bi citkirildim lik bana gelmez. rahatsiz etmiyom demi agaa diyom diye  ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!