|
|
|
six Packs vs. Teddy |
leider nicht  wohne am arsch der welt..HH dan kimse yok malesef ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
six Packs vs. Teddy |
yaz yaz icinde kalmasin ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
six Packs vs. Teddy |
tsk ederim ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
six Packs vs. Teddy |
ÖM den yazda bileyim ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
six Packs vs. Teddy |
eyi bildin bilirsin az merakliyimdir ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
six Packs vs. Teddy |
guel...das stimt nicht  die sind einfach zu steif...  illa sende six paksli diyon desene ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
six Packs vs. Teddy |
selam sepgo.. Bende her ikiside var..!! allah vergisi.. Allah olmayanlarada versin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
six Packs vs. Teddy |
a.selam memo ikisidemi? o nasil oluyor memo  syöle bizdede olsun yahu ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
six Packs vs. Teddy |
sixpack Bier,heryerde satiliyor.. Daha bu gün aldim..allaha $ükür var.. Teddy baer,ise her eve lazim, olmazsa olmazi.. Hele pembe renkte olursa...   Misafir arkada$larin yaninda yatabilir hatta..  ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
six Packs vs. Teddy |
hmmm iyi numara memo  isin kötü tarafi ben icmim...six paks cola alsamda olur dimi  bär de kendim olurum ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
six Packs vs. Teddy |
guel sorry ama resminde spor yapdigin hic belli olmuyor ohoo bu ara ne oli...hem atletik hem mantikli bide erkek...sende cok sey istedin yahu ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
six Packs vs. Teddy |
niye iyiki belli olmuyor  bayanlar gösterisden hoslaniyor saniyordum  wow ne deyim gönlüne göe versin ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
six Packs vs. Teddy |
bu ara ne sporu yapiyon? krafttraining  dövmessin erkekleri dimi ama ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
six Packs vs. Teddy |
six pack olsunda ne olursa olsun.. Yalanci cikmami$ olursun,göster dediginde.. teddy baer daha sonrasi icin lazim.. teselli etmek icin.. Ben cikiyorum.Bilmeden beni sevmeyen insanlarinda yazdigi topige yazmi$ bulundum. afaroz olmadan bana byeeeeeee,, sana iyi muhabbetler. kusuruma bakma. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
six Packs vs. Teddy |
olur olur ufukda birseyler var gibime ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
six Packs vs. Teddy |
//www.youtube.com/watch?v=t9rJd448CBM ----- takipcinim cilveli hayat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
six Packs vs. Teddy |
teddy zum trösten  der war gut  hÖ..nasils eni sevmeyen  neysme karistirmayim  danke yorumlarin icin  iyi geceler memo ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
six Packs vs. Teddy |
uiuiui desene..bist ein aktives mädel  nicht jeder hat die ausdauer  freut mich das du spass daran hast  bana göre malesef degil hätte nicht die zeit dafür ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
six Packs vs. Teddy |
sarmisaklasak...youtube yerinde yolla yahu  ps bülenti hic sevmem  ich mag die nicht ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
six Packs vs. Teddy |
sev diye yollamadim bunalimina yadimci olsun diye yolladim ----- takipcinim cilveli hayat |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!