|
|
|
Gudili:( |
goldi....sen sus..ben ne dersen de senden inanmiyom ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goldie nasil söylesem bilemiyorum...düsünsene seninle burda ilk düsmanligimizi ilan ettigimiz günü düsün  kac sene gecdi aradan ozaman kac yasindaydin simdik kac yasindasin  also bence fazla yaslisin deme ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ehmmm sey bayanlar erkeklerden daha cak yaslaniyor bilgine....az daha bekliyecem o yüzden um meine rache zu versüßen hehe ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goldi unutma...ich ergeb mich diyen sendin  ondan sonra birakdim  büyüklük bende kalsin dedim:P ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm sepi bayanlar citir oluyor yaslaninca sizler kitir  hem bak sunay ne güzel aciklamis beispiel ile farki da hat sie vollkommen recht yaslandin diye üzülme... yakinda altina kacircagin günlerde gelcek ahah iste ozaman üzülmeye basla derim her yasin bir güzel tarafi var.... ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elimide öp bari barisalim :P  *sepi bilerek elini yikamaz* ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üzülmüyomki zaten yahu  hayat artik zevk vermiyor dedim sadece  alles dooof oluyor  ps sunay ist dooof  nede olsa burda yok yazarim ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
huuuu doof mi dedin sunaya selber doof hemde duble doof kiza niye doof diyon du doofi eins Kannst du ja bereits wie die Omas lästern kizin yok olusunu fark edince hemencik doof diyon tzzz.... ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne yani barismicanmi simdik benle...3 senenin hatrina barisirsin sanmisdim ama nafile desene  söz yikiyacam senin icin extra ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buna firsattan istifade derler sushi  artik bende läster mäuler kervanina katiliyom  hem ich darf das..benim dooofum baska doof  bunu benden anlamadim ama neyse ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 amcami? gicik sunay..ben bu foruma katilirken ben körpecik acmamis bir cicekdim  sen beni bu alemede kandirdin ve beni auf die dunkle seite cekdin  simdide amca ha ----- En verimli yasimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin iyi tarfafin buysa iyiki kötü taraf cekmemissin yahu  yirttim desene ..bu halimede sükür...yok sana burberry felan fisman..alsi tüte neyine yetmiyor ----- En verimli yasimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bi biskrem versem ? ----- En verimli yasimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
he teurer als burberry ----- En verimli yasimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni sana kötü tanitmislar...bin ein recht umgänglicher typ inan bana ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim yakinda bu kime doof dedignide hatirlamicak merak etme sen az kaldi  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak ne buluverdi bacin sana was du anhören kannst ist extra für alte Männer ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Hic sorma yahu...desen beizdemi öyle dsünecez ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!