|
|
|
halloween...cadilar bayrami.. |
Önce TB.ailesinin cadilarinin bayramini kutlarim. Bayrama hazir olmayanlara bir kiyak benden..!!!! $u anki makyajinizi $imdiden cikarmaya ba$layiniz... ve...................... Oldugunuz gibi gelin.. BIrinciliginiz garanti.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ödülünüzde hazir..  1.ye ucan süpürge  2.ye estetik OP.  3.ye de benimle bir ak$am yemegi..  Umarim senelerdir beni taniyan arkada$larim,bu $akami ciddiye almazlar.. Bende bir yerde okudum,tercüme edip payla$tim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hicbir cadi pardon bayan ark.tan yorum yok,sanirsam ilk üce giremeyeceklerinden korkuyorlar    
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ark.im.. Birinci olmaktan korkuyorlar.. 3.lügü istiyorlar.. Qourage..!!.Hangi bayan cadi olmak ister.. hele TBnin saygideger Hanimlari asla.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi güzelde ark.im,bak gülbeyaz ark.imiz cadi oldugunu kabul ediyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. evet ya..yakinda kopacak.. Cirkin olanlarin $ansi...!!!!  Maskeye gerek yok. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kazanin.. ananizin ak sütü gibi helal olsun.. sorun nerede..? Burunda...gögüslerde,kiloda..gerdirmekte bedava.. sac ektirme,yag cekme % de 50 indirimli..
PS....Ak$am yemegi yemeyenler , evde kalir.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gelsinler arkada$im.. sonuncu geleni sana havale edecegim..(yani cirkinlerin en güzelini) Bu kiyagimi da unutma. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O arkimiz.. gece ac yatiyor... sabahta götürüyordur.. 3 dilim ekmek,3 yumurta,recel,bal,peynir zeytin ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben"güzelden vazgecmem"diyorsun... Bende 30 senedir "beni kaciracak...süpürgesinin arkasina atacak" cadi hayaliyle uyuyorum.. Nerede halloween königin..????? cesaret arkada$larim.. aynaya bakinca dudaklari ucuklayan yokmu..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ach sooooooooooo..!! Ben cirkine bile raziyken..! Miss wörld secim sitesinemi girdim..? Platin card..ev ,araba,güzel gelir..Ich hab alles..her$eyim var Cok $ükür. süpürgeli cadi nerede bulunur acep?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok.danke sana gelsin..Kap$...kapi$ a$k.. saygilar..iyi geceler.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynaya baktiginizda,,dudaklariniz ucuklarsa...!! Bendensiniz.. (cesaret ve espiri anlay$inizi´tebrik ederim..)
I$TE BU... Helalllllllllll ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the walking dead,, sanirim okul ingilzem beni yniltmiyora,,"ölüme yürüyü$" anlaminda..Care degil.. bo$ veeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr.
süpürgeniz start bereit.Yani hazir..Beni de arkaniza alin gari..
Ben kacem deyyom bi türlü kacemeyyom.. saygilarimla..Almanyadaki arada§larima güzel tatiller,,,TB.ailesine hayirli CUMA lar dilerim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TB.nin en güzel cadisina benden hediye. *******Kralice taci stickeri***** ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. BU bayram degil aslinda bir tür karneval gibi dü$ününüz.. yani eglence anliyacaginiz.. yoksa estagfurullah..Bizim dini ve resmi bayramlarimizla asla ve asla kiyaslanamaz. saygilar.ho$ sohbetler dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!