|
|
|
kilibik erkek :) |
Du klingst so devot  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
naja azicik var malesef..ich suche den ausgleich ne edem ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hemde en önde gidenidir  ----- Yenildim...aç kapýný yalnýzlýðým, ben geri geldim... :( |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mit dir kann man vieles anstellen  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizdigina göre, cok agir takiliyorsun yani  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni itiyor misala ..böyle ne bilim sert tavir felan, find ich hamma geil ama nerdeeee ??
bisey istedigin zmn saten hep tersi olur hihiseni yerden yere vuracak bir adam lazim ozaman ----- ÇAKAL gibi DOSTUM olacagýna ASLAN gibi DüSžMANIM olsun.!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diese Denkweise  Sert bi erkek hemen vuruyor kiriyormu unlogisch. ozaman kikibik erkekde hanimindan dayak yiyordur  Erkek kizdigi zaman disari cikmasi lazim!! Ganz einfach |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak her iyi davranan erkek kilibik degildir.. her sert davranan erkekte maco degildir,.
bir erkek bir kadini mutlu ediyorsa o kilibikliktan degilde onu sevdigi icin yapar bir kadin 10 sey senden istiyorsa bunun 7 hayir 3 evet diceksin .. hepsine evet dersen karsindaki bayan ne seni ciddiye alir nede bu iliski fazla yürümez..
her kadin.. zamani geldiginde romantik,zamani geldiginde onu korucak zamani geldiginde söz gecirebilecek bir erkek ister.. yaniliyormuyum yoksa ? ----- ÇAKAL gibi DOSTUM olacagýna ASLAN gibi DüSžMANIM olsun.!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne ağır takılması en önde gidiyorum ----- Yenildim...aç kapýný yalnýzlýðým, ben geri geldim... :( |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaaa condor du bist es !!  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hab verstanden..du willst erzogen werden  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doch bist du ..hahha merak etme onu yapanda olur  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen eli maşalisina denk gelmemişin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schauspieler du  )) asil macho sensin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bence cok askim cicim diyen erkek kilibiktir..az ve öz güzel sözler demesi gerek  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Du scheinst sehr animalisch zu sein condor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heheheh spinaaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bisey diyecem ama demiyecem  Kizarsin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
askim diyen kilibik oluyor ,demiyende kaba duygusuz olur.. nichts kann man den frauen recht machen..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayvan  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!