|
|
|
imkansiz aşk |
Yes..aynen öyle  Asik olmak herkese nasip olmuyor aynen  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Maksadinizin,siteye zarar vermek.. yorumcu arkada$larimi rencide etmek oldugunu algilamamak mümkün degil. gidin gideceginiz yere kadar.. irmaklarin 85 i, ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Hahahha allahim ya sen kimsin?? Ne sacma bi insansin sen ya ???? Keiner hat nach deiner Meinung gefragt memo53 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
man soll nicht übertreiben ..erst ask dann sevgi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Hayir sevemiyorum...sen hemen sevenlerdenmisn ?? Şip şak sevenlerdensin yani  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Slm...wie gehts dir?? Bencede hersey askla başlar zamanla sevgiye dönuşür.. fakat herkes farkli duygular yaşar yada ifade eder, bunuda kabul etmek lazim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Bi Roman yazsaydin hammaaa  Tsk ederim iyim, ii olmana cok sevindim !! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Sence askla sevginin farki nedir goa bey?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Hakklisin ama o ask olmayinca sevgiyide yasiyamazsin..es ist die Vorstufe von der liebe  Erste große liebeden hic bahsetmiyelim bu saatde  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Insan bitmez tükenmez kendini kahreder derbeder eder ama genede bos oldugunu anlar.insan oglu evcil hayvan gibidir her türlü sartlara zorluklara alisir öylede olmak zorundayiz ----- Bedelse Dünyaya Bir Türk Iste O Türk ATATÜRK.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Herkese sevdigi insanla mutlu olmak nasip olsun dilerim..ne asklar yaşanir ne sevgiler ama asil sevgi ve aski bikere yasarsin onada kavuşamadigin zmn ölesiye kadar kafanin ve kalbinin köşesine mahkumdur o kişi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
imkanliligi da imkansizligi da biz kendimiz yaratiriz kafamizda ! imkansiz diye birsey yoktur ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
ara sira mi ? ara sira mi !?!?!?!?!?
elimden geldigince hic yazmamaya özen gösteriyordum halbu ki.....mennnooooo 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Sükutumu mazur gör . Adını dudaklarım dan çıkarmak bile. Paylaşmak tır seni. mevlana. ----- Kötü bir işin en gizli şahidi;Vicdanımızdır. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Romantik ortammi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Sana katiliyorum.. büyük askin Dramasida büyük |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Evet aynen öyle  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!