|
|
|
imkansiz aşk |
Onun yoksuzluguna bitmek  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Burdayim o kadar feryat etmene gerek yok... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Süsss ...yerim seni |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Imkansiz... Engelleri aşamadigin zaman |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Gece gece yemek mideye zarar verdigi kadar, Halisilasyon,yada halk dilindeki deyimi ile karabasan gormeye davetiye cikarir, Ama yinde illâ yiyecegim diyorsan bir sey diyemem, Saadece afiyet olsun demek duser bana... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Cok sacma bi konusma...duyguszusca bi düşünce |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Meinst du ?? Ahh askina sevdigine senin dedign gibi kolay kavusma olsa  Senin sevdigin demek yaninda cok beceriliksin ne mutlu sana  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Gercek ask imkansizdir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Bana cok yakin ama okadarda uzak !! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Hmmm seni anlamakta zorluk cekiyorum kusura bakmayiniz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Bazen öyle oluyor ..bazen ask bitmiyor ama bazi sebeblerden bitiyor isde |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Okudum...okadar imkansizlik varki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Öyle konusma bazen isde olmuyor ..dogru veya yalnis ama olmuyor isde |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
A...bu ne sammimiyet??? B..verlaufa bak, anlarsin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Du es gibt auch ne einseitige Liebe  Du siehst alles objektiv versuche mal etwas subjektiv zu sehen  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Schalte mal ein Gang weiter  ) yani beim denken!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
selam. A$k,öyle herkese nasib olan bir vergi degildir.. Eksikligi ile yanin tutu$un..Fayda etmez. Kar$iliksiz sevgi.!! ciddi yorum yapmayacaginiza inandigim,icin yorumumu kesiyorum. ciddiyet lütfen. forum arkada$larimada saygi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Senin ne düsündügün umrumda degil...kibar kibar bana lsf sokma.. Ne trip atiyorsun anlamadim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Platonik degil ..ich versuche dir mal ein beispiel zugeben damit du es raffst bi dul kadin , du liebst sie und sie dich auch es wird ernst beide Seiten haben Gefühle fakat senin ailen asla böyle bi durumu kabul etmez ..ne yaparsin???
100 erkekden 1 si der ..evet ich nehme die frau gerisi ne der ?? Kadin her köşede bulunur fakat aile asla ...kapisch ??  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imkansiz aşk |
Ayyy du gefällst mir ..ne laka yaa  Beispiel dedim ben asik degilim ama asik olmak istiyorummmm ama piyasada bekledigim erkek yok  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!