|
|
|
Ben sevdim.....Eller aldi..!!! |
Ne kadar aci degilmi..? hele el dediginiz,yakin arkada$iniz ise.. Bu durumda nasil tavir almak lazim..
Tebrik edip mutluluk dilemek..!! Kendine kahir etmek..? Hayata küsmek? Kalbine gömmek(o nasil oluyorsa)?
Bundan sonra bir insan hayata nasil baglanir.! hilfeee..
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.ada$.. O kadar kolaymi..? Benim ba$imdan gecen olaydan sonra,aylarca hatta senelerce a$ik olamadim,sevemedim. Burada adam olmak cok zor. gibi geliyor bana..
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tsk.ler. tanimasi ,dola$masi,elele tutu$malar güzelde......!!!!!!!!!!!!!!!!! Ba$kasina kaptirmak hazmedilmiyor..Her ne sebeptense.. saygilar.güzel yorumuna tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam asil arkada$,, Parmak acisi 2-3 günde gecer.. Ama a$k acisi biraz daha uzun sürüyor. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm meloria. Haberi olmazmiydi.elbette ciktigimizdan sevgili oldugumuzu biliyordu.. Gözü varmi$,ötekininde gönlü.. Güzel yorumuna t$k.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam ufuk.. senin dedigin gibi görmek kolay olmuyor elbet. Ba$ina gelmeyen halden anlamaz.. tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm maho.. Ilk haftalar ,hatta aylar cok zor gecti. Icimde ölen sevgi,kine nefrete dönü$tü. Lanetlemek bana yaki$maz.. $imdi .. mutlu olsun yeter demek geliyor icimden .yorumuna tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm toni.. Öyle yapanlarda var tabi.. Onlarin karaktersizligi diye dü$ünüyorum. Istesende istemesende gömülüyor bir yere..tabii ki zamanla.. tsk.ler..güzeldi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm hircin.. Yani hemen tekrar a$ik mi olsaydim.. Bu mümkün degildi.. $imdi ise o ya$adigimi bile bile. tatli tatli gülümsüyorum. saygilarimla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. yani..acisini tarif etmek mümkün degil. tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam.. Sizi rahatlatacaksa derin bir ohh cekin...Icinizde kalmasin. Güzel bir (kapak) hayat dersi oldu.. Yarabbim size ve sevdiklerinize ya$atmasin. Tsk.ler ve saygilarimla forumda$im. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayni aci sanki.. Insan her gün ölüyor diriliyor.. ya$am zevki,heves,yemek icmekten kesiliyor..
sizede allahim bir daha öyle aci göstermesin. esenlikler dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tsk.ler maho arkada$Im.. O olay olali 12 sene oldu.. Genc tercrübesiz ve cabuk seven,cabuk inanan bir tiptim. Bu olay beni sertle$tirdi.Hayata ve kadinlara cabuk inanmamayi ögrendim.. yine a$ik oldum ayrildim ama aci cekmedim. rutin oldu artik. Sadece evlilige hic sicak bakmiyorum.$imdilik. eyvallah.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk.ler.. Beyaz atim yokki..! Hayatta bir e$egim bile olmadi.. Hem ben onu istemiyorum artik.evlenmi$ coluk cocuga kari$mi$tir belki de. Ba$ka birini kacirmayi dü$ünüyorum.. Ihtiyacim oldugunda ararim sizi.teklifin icin tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emeginize saygi ve t$k.ler.. süper ve dogru yorumlami$siniz.. aynen öyle oldu.. Ho$ muhabbetler dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kankam selam,
yabanciya gitmemis diyecem ama öyle arkadasa lanet olsun lanet okurken, öyle kadina kizada lanet olsun.
bu durumda yapacak tek sey var kankam sabirli olmak
seni birakipta arkadasina giden günün birinde onuda birakir gelir geriye ozamanda sen genede herzamanki terbiyeni bozmadan sabaha karsi yastigin üstüne bir 50 gayme birakir gidersin.
yaw kanka bos ver bu ayin 16. da gel atliyalim ver elini cesmeye bak herseyi unutursun orda ;-)
----- Atam Türk Milletin ruhunda Türk Bayraðý gibi dalgalanan bir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aselam.. öyle yapmak gerekir..ama hevesim yok artik ona..kendisini ellere koklattirdi.. Ben haftaya izmirdeyim.ce$me cekilmez ekimde.. Ku$adasindayim kismetse.Havalara bagli..Baksana Almanyadan soguk $uan. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. Biz zaten cikiyorduk.Beraberdik.Herkes biliyordu. Siz güzel kafanizi beni dü$ünmekle yormayiniz.. Hayriniz olacak ba$ka konulara yazin yorumlarinizi. Yine tsk.ler güzel muhabbetler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emriniz olur sustum.. zirlamiyorum artik. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. Tesellinize te$ekkürler. Ama olay eskidi ve izi bile kalmadi sanirim.. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!