|
|
|
1 kişi 5 Account!! |
Neden??? Bi insan neden okadar Account acar?? Bunlarin işi gücü yokmu?? Bence bi ruhsal Problem var o şahislarda. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 kişi 5 Account!! |
Kisilik,karekter ve yasam stili... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 kişi 5 Account!! |
Harika yazmişin kiza ve öz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 kişi 5 Account!! |
Evet bencede..gespaltene Persönlichkeitsstörung iki ruhlular bunlar ne oluyor acaba ?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 kişi 5 Account!! |
selam irmak Bu nasil anla$iliyor.. Bizede ögretseniz..! ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 kişi 5 Account!! |
O kisi kendisi söyledi bana..beni resmen oyuna getirdi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 kişi 5 Account!! |
ilginc. t$k.ler. Bence bu degi$ik nicklerle katilan userler,ilgi avcisi.. yani ilgi yoksunu.. Veya küfürbaz ve forum bozmaktan zevk alip,diger kullanicilari sinir etmekle tatmin olanlar.. nacizane yorumum.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 kişi 5 Account!! |
Memo wie lange bist du schon hier bei tb?? Ilk defa duymuş gibi tepki vermen biraz ilginc ..cok manyak insanlar var burada |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 kişi 5 Account!! |
Ben itiraf edene hic rastlamadim.. onun icin "ilginc" buldum. Yorumumu yukarida yazdim. güzel yorumlar dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 kişi 5 Account!! |
Ahsooo meinst du das  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 kişi 5 Account!! |
Benide diger nickleriyle test etmek isteyen arkada$larim oldu. Ben farkettimse de onlar,kabul etmediler. Kendi asil kullandiklari nicklerle sayfama girmeyip,ba$ka nickle girenler..normal..sowieso.. ama 5 nick acanlar..aciz veya..art niyetli.. esenlikler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 kişi 5 Account!! |
Du sagst es..test etmek bence baskalariyla yaziormu felan yada aynisini mi yaziyor ..aslinda onlar cok zavallilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!