|
|
|
"seni seviyorum"...demek..!! |
Bu sihirli sözcügü söylemek cesaretmi ister.? Insan kücülürmü..!! Alcalirmi.? Cok söylemek zararlimi..Biktirirmi? Icinde saklamak daha iyimi? Sizler sevdiginizi nasil ifade edersiniz..?
Unverbindliche äuserrungen, Yorum yazmk isteyen arkada$larimdan bekliyorum.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\"seni seviyorum\"...demek..!! |
tsk.ler melza.. Inanirim.. Ben o sihirli kelimeyi kullandigimda 15 yil daha genctim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Kanka, ben bu sözü hergün kullanirim cünkü insanlari severim......
Senide seviyorum Memo Gardasim
hörmetler.... ----- Atam Türk Milletin ruhunda Türk Bayraðý gibi dalgalanan bir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melza hanim hic sevmedinizmi?? Sevmek deyince hic uzaklara gitmeyin Annenizi seversiniz Babanizi seversiniz....
ben sizi simdiden sevdim bile ----- Atam Türk Milletin ruhunda Türk Bayraðý gibi dalgalanan bir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanka..aselam.. Danke..aynen iade ederim..bilmukabele yani.
Benim ifade etmek istedigim...sevgilisine acilmak.. "aile"sowie so.. Ben beceremiyorum ya.. Bir becerebilsem.,Belki bazi ili$kilerden bir ili$ki cikar... Bir charly kadar olamadim yaaa. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kankam Seni seviyorum demekle dil yorulmaz de gitsin bak sana bir tavsiyede bulunacagim simdi.....
buraya birdaha ilk yazan bayana "Seni Seviyorum " yaz bak yaw isinma turu olarak simdi burda basla iste gerisi gelir....
Charly bizdende hizli A$kim deyip mucuk diye öpücük atip arkasindan birde derin oooooooohhhhhh cekiyor.....
----- Atam Türk Milletin ruhunda Türk Bayraðý gibi dalgalanan bir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
Caniniz sagolsun.. acik sözlüymü$sünüz. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
seven insan kendini baki$lariyla ,tavriyla belli eder diye dü$ünüyorum.. Söze ne hacet.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
Aslm. Gereksizce kullanilinca samimiyetini yitiriyor.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok ilginc.. Sanki bir anket.. Ben yine anlamadim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar$indaki hala anlamazsa tutu$an pacalarindan duman ciksa farketmez.. Illede demek mi gerek.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bak bu lafi tuttum.. Ba$kalarina firsat vermeden söylemek gerek. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzel yorumlami$siniz tSk.ederim. aynen katiliyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet.haklisiniz.. cok kullanilmamali.özelligini yitirmesin.. Ama bazi bayanlar hep duymak ister..o sihirli 2 kelimeyi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
aslm condor.bencede .. ama bazi bayanlar cok sIk duymak istiyor.. yalanda olsa,inanmasada.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
selam müge.. sizede hayirli ak$amlar. Seven insan zaten sevdigi icin her$eyi göze almi$tir.gercekse tabi... Sevmek mesuliyet almaktir ,fedakarlik, taviz,özveri gerektirir. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
o zaman sevdiginizi zaten tavirlarinizla belli ediyorsunuzdur.. ve sizi seven bayan gercektende sevginizden emindir.. söylemeye ne gerek...!! ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadinlar çocuk gibir ilgi ister çiçek ister devamli ilgilenmelerini isterler yani bir erkege göre bazen çok isterler  Sevgi kutsaldir yerinde söylenmesinden yanayim hergün dersen yalama olur ----- Bedelse Dünyaya Bir Türk Iste O Türk ATATÜRK.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asikmisin sen yoksa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\ |
emeginize saglik. tk.ederim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!