|
|
|
cesaretli olun beyler |
sokakta güzel kadin görünce hemen asilin beyler genelde güzel kadinlar yanlizlarmis, erkekler cesaret edemedikleri icin sevgili bulamiyorlarmis dertleri büyük yani....cekinmeyin hemen saldirya gecin bu kiyagimida unutmayin  .... ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cesaretli olun beyler |
 benimle ne ilgisi var ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cesaretli olun beyler |
evet arslanin kedi kesildigi andir bacim ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cesaretli olun beyler |
saldirma cesaretine bagli efendim ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cesaretli olun beyler |
cirkin bi kediyim dedim ya bana saldirmayin ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cesaretli olun beyler |
det get sen beni sokakta görsen kedi olursun be pisssikk ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cesaretli olun beyler |
yigen kadar basina tas düse ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cesaretli olun beyler |
marta dama ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cesaretli olun beyler |
mersi canim----malum zor mart aylari ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cesaretli olun beyler |
yok tam aksine iste ..... ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cesaretli olun beyler |
selam. Ben gülümsemeye hazir,bir espiri var diye sonuna kadar okudum...Megerse siz benim gibi yorumculari aldatarak kendinizi gülme moduna almi$siniz..??
Ben hala gülmüyorum..eglenmiyorum.. Foruma böyle yorum yazip,kendisini eglendirenleri aciz buluyorum. Size acimiyorum bile...Zevkinizle ba$ba$a kalin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cesaretli olun beyler |
ALLAH ALLAH ALLAH
Kirli ........... yakisikliyim költürlüyüm cadirim var dül dülüm var mofam var
senden hemencik simsek gibi elektrik aldim bak....... eger simdi bunu okurken güldüysen evet olarak kabul ediyorum teklifimi ----- Atam Türk Milletin ruhunda Türk Bayrağı gibi dalgalanan bir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cesaretli olun beyler |
Kizim sana diyorum gelinim sen anla ----- Bedelse Dünyaya Bir Türk Iste O Türk ATATÜRK.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cesaretli olun beyler |
aslm.klik. Begenmedigimi biraz sert belirtmi$im.üzgünüm.. Bizimle eglendigini yorumlami$tim. Yoksa aramizda bir kirginlik yok. Begendiklerime begendigimi esirgemem.Begenmediklerime de.. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cesaretli olun beyler |
Baba sahanesin tuttum yazdiklarini ----- Bir şeyi bildiğin zaman göstermeye çalış. Bir şeyi bilmiyors |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cesaretli olun beyler |
mart,ayi yazmissinizda,nasil yorumlayacagimi tam tahmin edemedim,mart ayinda disi kediler ,ciftlesmek ister erkeyin yapisinda azten avcilik var,güzel hatunla mart ayini birlestirmenin anlamini anlayamadim ben ,salak miyim ne? (gerci ecvabida biliyorumya) ----- Bir şeyi bildiğin zaman göstermeye çalış. Bir şeyi bilmiyors |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!