|
|
|
kıskanclık ıste .. |
slm..kiskanclik insanin dogasinda vardir olmasida gerek zaten.. hastalik haline gelmedigi sürece, kiskanclik karsindaki insana ne kadar önemsedigini,deger verdigini gösterir.."seven" her insan biraz olsun kiskanir..iyi yorumlar..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıskanclık ıste .. |
derecesı nedır sence ??ne kadar olmalı ??aldatma konusunu gectım de örnegın gıyımıne karısmasını ıstermıydın ?? yada kullandıgın parfüm kokuna ?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıskanclık ıste .. |
senınle hemfıkırım kardesım am kıskancızz bı kerem  yapcak bısey yokk begenen bu sekılde begenecekk artık begenmeyen yol orda  ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıskanclık ıste .. |
yasadıklarından mı örnekler verıyorsun yoksa kulaktan duyma bılgılermı dostum ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıskanclık ıste .. |
teskkur edıyorum TEMMUZ yorumun ııcn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıskanclık ıste .. |
karsindakini bunaltacak kadar olmamali..parfüme karismanin kiskanclikla alakasi yok,sonucta koku,her burun da farkli koku alir,benim beyendigim kokuyu baskasinin hosuna gitmesine gerekmiyor..giyimde ortama göre degisir..bir insan kendini bildikten sonra giyinmesinide,hareketlerinide bilir zaten..bunlar kiskancliga yol acan sebeb olmaz ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıskanclık ıste .. |
beraber sevgılınle yada esınle yuruyorsun yolda az kısa gıyınmenden dolayı herkezz bakıyor bu bır kıskanclık sebebı degılmırdrı?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıskanclık ıste .. |
okadar acik veya kisa giyilirse ulu ortam,haliyle herkes bakar.. ben dahil bakarim  kiskanmakta gayet dogal olur,hatta programlanmis kavga dahil  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıskanclık ıste .. |
bayanlar baksın zaten  ona lafımız yok heheh ..ama kımı bayanlarr sen bak ısıne dercesıne bılerekk gıymeye devam edıyorlarr ıste  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıskanclık ıste .. |
orasi da artik birbirine olan saygiya kalmis..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıskanclık ıste .. |
saygı ve sevgıye.. sevıyorsa karsısındakını zaten kıskandıracak seyler yapmamalı ınsanlarr.. yorumlarınıza bayıldım sayın bayan temmuz.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıskanclık ıste .. |
tskler.. bunlar sadece bayanlar icin degil ayni zamanda erkek icin de gecerli.. saygi ve sevgi saglikli beraberligin temelidir zaten..insan sevdikten sonrasi karsindakini zaten incitmemek icin elinden geleni yapar,caba gösterir..iyi günler dilerim size
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıskanclık ıste .. |
yasamınz sevgılılkler ve saygılılıklar ıcınde huzur ıcınde gecsın TEMMUZ HANIM tskelr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıskanclık ıste .. |
hayırlısı olur ıns  ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıskanclık ıste .. |
bende cok kiskancim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıskanclık ıste .. |
seven ınsan kıskanırr.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıskanclık ıste .. |
kıskanmadıkmıda neden kıskanmadı dıyen bayanlar da tanıdım  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıskanclık ıste .. |
hımmm evlı degılsenızz bu konuyu evlenecegınız ınsan la enıne boyuna konusmadan evlılık kaararı vermeyın bence  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıskanclık ıste .. |
karsınızdakı bılırse savas cıkmaz dıye dusundum .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıskanclık ıste .. |
hahahy desene yol ankara  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!