|
|
|
Erkekler neden sapık ... |
Bende hic birsey yook  ama sen haklısın cahillerle tartısmada galip gelemiyorrsun  iyi akşamlar ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kişilikli olmak kimse, kimse görmedigi zamanda, dogru olanı yapmaktır.. bu sözüm genel anlamda şahsına münhasır degil.... ----- Kötü bir işin en gizli şahidi;Vicdanımızdır. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Napıcan mecburrr... ölmicez miii ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizede iyi akşamlar genckaptan..Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir. ----- Kötü bir işin en gizli şahidi;Vicdanımızdır. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen masum deilsin demedim.. senin tek sucun onlarla yasamaya alısmaman ... sapıklar her yerde onlarda öyle mutlu olyuo ben biliom :d sende pas wermeyerek mutlu olmaya bakıcaksın canım ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erkeklere haksizlik yapiyorsun kadinlar daha sapik ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne güzel imza atmıssın sen az kasardan tost cok kasardan dost olmaz ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilimsel gerçek ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
almanca yook ama ingilizce şakır şakır ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 yanii hemen hemen ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sapitmamak elde mi, su manzara karsisinda..... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehehhehe  hangi manzara ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben bakdım  ama ülke filtresi yapmış cakal  türkiyedekiler insan deil yaa ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 bindirdim bilee  testestoron ben sapık deilim deme bana ltf  sen bari yapma senin nick'in müstescen ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurnaz anlamında ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben aşdığım için kabul ettiğim için bu kadar rahat onuşuyorum beyinsel bariyerleri aşamayan tek kişi sen değilsin ..  arkadas listende bi tane erkeke yok niye sence ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!