|
|
|
single olmak |
single olmananin faydalari nedir iliskide yasmanin faydalari nedir
----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
single olmak |
ya iliski yasadigin kisi önceden ölürse garantie yok simdi ne olacak ----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
single olmak |
selam efenim gercekten yazdiklarina katiliyorum ...düsman basina bile diyemiyorum evli olupta beakrim diye iliski yasayanlara allah akil fikir versin ----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
single olmak |
ya senetsiz olmuyor mu bu isler  canim cok fena asik olmak istiyor  söyle körü körüne düsmeden etmeden asik olmak istiyorum ama tik yok ----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
single olmak |
kiz bacim zati haydar benim heryerimi kaydirmis ----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
single olmak |
yok kiz kacar mi sabaha kadar halay cekcegiz  gebermeyesice seni ----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
single olmak |
ay kiz 404 gibim yapisti  no risk no fun o bensiz olamaz ----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
single olmak |
amin ne kadar kötü ve kücültüsü bir kadin icin düsünsene bir lanet olsun öyle kisilere ....burda agizdan bal damlar evdeki kadina kimbilir nasil hitap edilir ----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
single olmak |
yok orda dur hayata tandigim tek maskesiz insan haydar ...einaml öküz immer öküz hic degismiyor ----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
single olmak |
kurtulmak istemiyor ki  niye kurtulsun sanki adami bicakliyorum ----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
single olmak |
evet zina binalari gecti kiyamet vakti yakin ----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
single olmak |
Aha bana ihanet haa.. Ne o öyle ask ariyorum falan.. Fururum ha Askim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
single olmak |
ee askim sen yoktun seni aradimaradim bulamayinca buraya yazdim sen benim sevgülümsün ayol seni bekledim ben  ama simdi buldum ----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
single olmak |
haydar enisten kadan basina tas düse pekte severmis enistesini kanimda sadistlik var ne yapayim ----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
single olmak |
Hadi yine kandirdin beni.. Ben hep burdaydim.. Seni beklemekten agac oldum yaaa.. Bir damla süt.. sey yani su dökende olmadi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
single olmak |
ay kiyamam sana  bir gün bir yerde bulacagiz bekle beni askim ----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
single olmak |
Ok Askim ben bekleme moduna geciyorum.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
single olmak |
senin askini yirim ----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
single olmak |
 hahahaha der kann das ab ! hahahah ----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
single olmak |
hemiden gocamandan ja .... ----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!