|
|
|
Ich bin stolz auf mich.. |
kendimle gurur duyuyorum..
Hangi sebepten,faydalari..? weshalb,warum,was es nutzt..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mesela ben.. Kötü ali$kanliklarim olmadigi icin gururluyum.. Ailem ve cevremle gurur duyuyorum. Iyi niyetli ama,görü$ümü yeterince ifade edemedigim ve yanli$ anla$ildigim icin daha coooook i$im var cook... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aselam. mesela... Tebrikler...Ba$arilar.. Peki getirdikleri,götürdükleri,faydalari emirhan arkada$im...?? NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
helal.. Pes etmemek. ba$arinin yarisi demek.. tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kendinle gurur duy tabi memooo, Ne yalan soyleyeyim sanalda olsa boylesi kendini bilen, Yillardir cizgisinden sasmayan senin gibi kisileri gordukce, Gurur duyuyorum... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. Mahcup ettin beni arkada$im..   . Forumlarda, sadece konuya katkisi olan,dimdik duru$un icin bende senin gibi yorumda$larimla gurur duyuyorum..  saygilarimla.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam, Bende uzun zamandır bu konu hakkında düşünüyordum.İsabet oldu.Sayenizde forumdaşların dolayısıylada insanların ne düşündüklerini öğreneceğiz, sağolasınız. Gurur: 1-Kendini beğenme,büyüklenme,kibir. 2-Onur,şeref. 3-Övünme. 4-Kurum,çalım. Gurur duymak: Gururlanmak T.D.K sözlüğünden Kimseyi kınamak maksadıyla yazmıyorum.Herkes kendini nasıl özel hissedip mutlu oluyorsa başkasının özel alanına girmeden istediği kadar gururlanabilir. Ben kendim için belirtmiş olayım ''Bir insan neden doğmuş olduğu şey(buna kendisinin herhangi olumlu katkısı olmuş olabilir mi) yada olması gereken olumlu yanları için gurur duysun ki? Kendimle hiç gurur duymadım,öyle bir ihtiyaç hissetmedim.Belkide gerçek anlamada gururlanacak bir şeyler yapmadığımdandır. Bu yüzden gurur babında ne getirisi olmuştur kişiliğime nede götürüsü olmuştur. Kendi doğrularımla,başkalarının bana yakıştırdıkları yanlışlarımla  (tabiki başkaları sözcüğü şaka) bazen çok zor gelsede,kendimle ve tüm dünyayla barışık yaşamaya çalışıyorum sadece. ----- En çok kim, neyi,neden,nasýl bilebilir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam su_hayat. Bencede insanin gelen takdirlerle veya kritiklerle kendisini onore etmei veya dü$ünmesi gerekir.. Bir insan,sadece elinde olduklarinla gururlanabilir.. Di$aridan gelenler,sadece dogru yolda olup olmadigimizi dü$ünmemeiz gerektirdigini hatirlatir. Güzel samimi yorumunuza tsk.ler..Harika bir yorumdu.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. Mutlaka duyulmali.. Kalici olmak önemli,gecici degil. Ba$arilarin devamini dilerim.. Eger,sadece sen degil...!! cevrende ba$arili buluyorsa iftihar et kendinle..cekinme.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba, memo. benim icin bu dünyada gurur duyulacak hic bir sey yok, ama takdir edilecek cok sey var. bende vicdan muakemesi yaptigim zaman, insan yaratilmanin erdemliligini kavrayip insan kalabilme gayretimi takdir ediyorum. umarim haleti-ruhiyem bu minval üzere hayatimi devam etme kivaminda var olur. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba. su gibi aziz olsun senin haleti-ruhiyen deki su berrak güzellik. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tebrikler toni.. Ba$armi$sin ya..helal..Darisi diger tüketici arkada$larima.. Be "Allen" nasil bir$ey,sistemmi kitapmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. Ne mutlu size ve sizin gibi hayata optimist bakanlara, Hayati hep olumlu yanindan gören,sevgiye kucagi acik olmak gurur duyulabiulecek bir olay.. Tebrikler..Örnek alinmasi gereken bir tavir.. saygilarimla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harika bir baki$ acisi.."kendisini muhakeme etmek".. Sen kendinle bari$ik ve memnunsan bunu cevrende sana hissettirir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cünkü kedilerim var ----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam kirlime.. Hayvan sevmek ve bakmakta gururlanacak bir olaydir..Haydar eni$temi kedilerinmi desem..? Tercihin ne olurdu..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam canim haydar enistende bii tür havyan oldugu icin ,tercih zorlanmadan kedilerimi secerdim ----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende öyle tahmin etmi$tim. Eni$teyi bir "Tierheime"versene desem kiyabilirmisin..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiyarim banada kiydilardi bende kiymayi ögrendim ----- gel otur yanima yaslaninca kalkarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Needcen....Hayat bu i$te.. Sana kiyanin ,kiyani cok olur in$allah.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!