|
|
|
Kadinlar begenince degil.güvenince asik olur.. |
Konunun basligini bir bayan arkadasin profilinde okudum...
Sizce bu dogrumu?
Yoksa birisi boyundan büyük laf mi etmis? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu laf bence karisik güvendikten sonra insan a$ik olmaz bence a$k ilk etaptaki tutkudur gibi geliyor bana inanmiyorum o söze ben, ama insan tanidikca güvenir güvendikce sever ve inanir  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Peki literatürde var olan;
Ilk görüste ASK diye bisey aslinda yokmudur? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mutlaka yazdiklarinda dogruluk payi vardir.
Belkide kadin mantigi Ve erkek mantiginin arasindaki farktan kaynaklaniyor senin düsüncenin farkli olusu... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yazdiklarin iyi,hos fakat insan kalbine söz gecirebilirmi?
Sen birine tutkulu bir sekilde baglanmisken ona güvenmese dahi onu kaybetmemek adina farkli davranmazmi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belkide;
Sevdigimizin her yalaninda bir dogru ve sevmedigimizin her dogrusunda bir yalan arayisimiz ondandir... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Demek ki ASK duygulara bagli ve karsikonulamazken,güven akla Ve mantiga bagli Ve gecistirilebilir... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sence insanin Kendi kaderini cizmesi elinde degilmidir?
Bugünki yasadigimiz hayat bundan önceki verdigimiz kararlarin neticesinde olurmamismidir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu dedigin her zaman gecerli olamiyor maalesef...
Gercekten her kadin güvendigiyle beraber olsaydi Asklar sadece belirli bir zaman dilimine bagli kalmazdi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"ilk görüşte olmayan aşka ben aşk demem" mantığı ise aşkın tanımında mevcuttur. aşk oyle zamanla husule gelmediği gibi gelen şey sevgidir. bu da sevginin tanımında vardır. sevgi öyle birden ortaya çıkmaz. sabır ister sevgi emek ister özveri ister nedensizdir. aşk ise bunları istemez istemesi de gerekmez. bir anda oluverir. şeytan çarpmışa dönersinizdünyadaki tüm anlamlar abuklaşır. tek anlamlı şey * aşınızdır. gayri ihtiyaridir. istemezsiniz ama o sizi damdan düşercesine patadanak buluverir. aşk kelebek gibidir; kovalarsanız kaçar, beklerseniz hiç ummadığınız bir anda omuzunuza * konuverir.
Peki buna ne diyeceksin? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tabiikide güven bazi seylerin tamitamina yerine oturmasi icin sart olan biseydir...
Ama gercek hayatta güven askin olmazsa olmazimidir?
Eger öyleyse birbirine güvenen ciftlerin asklari neden bir süre sonra rafa kaldiriliyor? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tabiiki evdeki hesap her zaman carsiya uymuyor.
Ama ben her ne kadar asik olmam güvenmeden desende belkide damdan düsermiscesine vurulursun...
Bunun icinde oyunun kurallarini sen koyamazdin,sadece yaptiklarin ölcüsünde birseylere hükmedebilirsin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kendinden cok emin yaziyorsun,kesin yargilarda bulunarak...
Hadi bu askoyununun kurallarini bir anlatsana... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aski zaten sadece bir tek seye bagli olarak ilgilendirmek tabiikide mümkün degildir... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ama insanin önce kendine güvenmesi gerekmezmi?
Acaba ben bu Askin hakkini verebiliyormuyum diye... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sizde kendinize göre haklisiniz fakat bizim sorunumuz baskalarinin Aski sevgiyi nasil yasadiklari veya yasattiklari degil bizim ona neler verdigimiz ve neler bekledigimiz degilmidir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aski yanliz fakat sevgiyi beraber kilan nedir peki? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizim ölcümüz yine biz degilmiyiz?
Bakiniz ki Gül bahcesinden geciyorsunuz fakat üzerimiz Gül kokmuyor yada biz kokuyu alamiyoruz...
Bunun suclusu Gülmüdür?
Yani Gülün kokusunun nasil oldugunu biliyorken O an icin alamamak yine bizim elimizde degilmidir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...
Herkezin kendine göre bir bakis acisi var...
Tabiiki erkek mantigi oldugu gibi, kadin mantigida kendine göre vardir.
Mesela erkeklerde genelde gel demek,gayet basit bir sekilde gel anlamina gelirken. Kadinlarda gelme demek bazen gel demek.Yapma demek,yap demek.Git demek,kal demek anlamina geliyor...
Bundan dolayi erkekler daha basit düsünürken kadinlarin karmasik düsüncelerini anlayamiyor ve Aska farkli bakiyor olamazlarmi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hani derler ya ASK tesadüfleri sever...
Sadece mesafeler,aradaki renk,ton ve kültür farklari iste bunlarin hepsi Aska engel degildir bence...
Ve Haluk Levent in bir sarkisinida dedigi gibi en güzel ASK zor olandir...
Insanlarin duygulari yogun oldugunda yaptiklari ise hayatin bir parcasi belkide,keza insan sevdigiyle en uc noktalarda bile olsa tüm güzelliklerin tadina varmak ister,kadin olsun,erkek olsun. Öyle degilmidir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!