|
|
|
Sehirler'in Gece Buyusu... |
Istanbul... 
Frankfurt...

Zurih...

Paris...

Londra...

Moskova...

Riyad...

Pekin...

Dubai...

Hamburg...

----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sehirler\'in Gece Buyusu... |
Trabzon resmi biraz daha buyuk olaymis cok daha guzel olurmus,paylasim icin saol... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Tugra Han,gercekten net ve guzel fotograf paylasim icin tesekkurler, Ayrica guzel sehrine buradan selamlar... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne yalan soyleyeyim mahcup oldum sehirlerin en guzelini paylasmadigim icin, Bu acigi siz kapattiginiz ve katiliminizdan dolayi tesekkur etmeliyim size... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oyle olmaz,ozur hic olmaz,az once mahcup olmustum inanin simdi pisman oldum, O cumleyi kurdugumdan dolayi,bu kadar alcakgonullu olacaginizi dusunememistim, Dusuncesizligim icin ozrun gereklligi bana dusmustur,saygilar... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sehirler\\\'in Gece Buyusu... |
Hemsehrim,guzel sehrimin fotografni ekledigin icin ben tesekkur ederim... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dogunun Paris guzel Kayseri yi eklemienizden dolayi tesekkur... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozellikle sularin oldugu kareler muhtesem katkin icin saol... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harika fotograflar paylasim icin tesekkur ayriva firansa ya cok guldum,mukemmelsin... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi guzel olmasina guzelde nasil soylesem biraz nickinle ayni orantida sanki, Biraz siyaha buunmus fotograf sanki yanlis anlamazsi umarim elbette paylasimin icin tesekkur edirim ama soyle isil isil olsaydi sanki cok daha hos durudu nedrsin... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak iste yanlis anlasilmaktan korkmustum herhalde korkutugumda basima geldi zannedersem, Ben zaten iyilginize karslik tesekkur etmistim yanilmiyorsam, Saadece nickiniz ile fotgrafin asimetrigini anlatmaya calistim diyeyim o zaman... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burasi neresi Mihriban ben ilk kez gordum ve sasirdim... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sehirler\\\\\\\'in Gece Buyusu... |
Tesekkur ederim yok hpsinde bulunmadim, Yalniz Almanya yakin oldugu icin bi kac yerini gezdim paris zaten gitmesen lmaz orayida gordum, ingiltreyede gidecektm ama MIchael Jackson ounce konser iptaoldu ve gidemedim, Bu arada herhalde fotograf paylastiniz gorunmedi bende ama yinede katkiniz icin tesekkur eederim... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aboow bu nil bir geri bildiimdi boyle remen yazacak kelimler bulamaim coktum kaldim, Helal olsun diyorum boylesine muhteem dizeleri araya getirebilen dusunceye Yalniz yazdklariniz bana su siyah ve beyaz olan neydi ismi gelmiyor iste o kardes miydi ying pang di herhalda iste onu hatirlatti bana hani su ayrilmaz siyah beyaz simgesi... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamam anladim Mehriban hemsocugum yalniz Malatyanin neresi onu cikartamadi... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok yok oyle degildi,gercekten hizli yazmamdan kaynaklandi sanirim, Bu nasil bir geri bildirimdir boye olacakti,pardon, Bu arada su sair ruhlugunuzun karsinda geri yazacak kelime bulamiyorum... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben daha gormedim ve nasil gormedigime sastim kaldim, Neyse bir dahaki gitmemde bulurum ama ben buralari... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!