|
|
|
Topic acmak..!! |
zor zenaat.. 1- sabirli olacaksin.. 2-konuna hakim olacaksin..ve hazirlikli.. 3-ele$tiriye acik olacaksin. 4-saygiyi,selami,cevabi eksik etmeyeceksin. 5-Konunda tarti$anlara arabuluculuk edeceksin. 6-tarafsiz olacak,ama konundan taviz vermeyeceksin. 7-Küfür edenlere müsamaha etmeyeceksin. 8-sana olmasa bile....ettirmeyeceksin. 9-yorum yazanlara begenmesenizde tsk.edeceksiniz. 10-Amaciniz sadece payla$mak,muhabbet ve fikir ali$-veri$i olacak..
varmi buna uyan...
Nerde....?? Ben burada binlerce topic acmi$ biri olarak bu kanaate vardim..Malesef. Saygi ve sevgiler sizlerin olsun.KIB iniz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topic acmak..!! |
itirazi olanlara,veya,eklemek isteyenlere acigim.
Burada gecinmek isteyenler,önce kendi kapisinin önünü süpürsünler.
Küfür,hakaret yazarak,dayilik yapanlar... amaci sadece tavlamak,yaglamak,yalakalik olanlarin iplikleri" pazarda ""yok satiyor.. PC kahramanlari..!!!!...?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topic acmak..!! |
aslm. Bir hesaplamam lazim. son 2 sene haric.. geride kalan 5 senede hergün enaz 1 tane acardim. spor yorumlarim hala burada olmali..? Umarim abartmami$imdir. saygilar,esenlikler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topic acmak..!! |
Yorumunuza tsk.ler. Bu nacizane saydigim ve zor olmayan dileklerim olursa: Burada muhabbet ve payla$imin cok daha iyi olacagi inancindayim. Eskiden sabirsizlikla girdigim bu siteyi,$imdi sadece oyun ve müzik payla$imi icin kullaniyorum.
Amaci uyumsuzluk,ilgi cekmek,topicine yazilan yorumlari degerlendirmeden hakaret etmek isteyenleri,farkedip,cezasini kendi aramizda kesmeliyiz,Yok saymali,degerlendirmemeliyiz. saygilar.shelby..
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topic acmak..!! |
bunlari yazan senmisin??
he dogruya, senin topiclerine yazarken bin kere dusunmek gerek.. ama sen baskalarina yazarken hic dusunmeden yaz.. yok oyle yagma.. daha dun okudum, yine anyayi konya anlamissinda sarmissin bir forumdasa.. sana hersey mubah!!
foruma yazmaya tövbe ettireceksiniz felan yazmissin.. nerde o gunler ya??!! etde sende kurtul bizde 
sabir demissin hahahahaa hic gulesim yoktu!! sen degilmisin, isin icinden cikamayinca, yok modlara konumun silinmesini rica ettim diyen??
kac konunu sildirdin kafana gore yazilmayinca bunuda acikla bakalim.
efendi ayaklarini yiyem cok az kisi var 
hadi oglum hadi sen birak kapi onunu, mahalleni temizle oyle dert yakin!!
ilgi zavallisimisin nesin ya??!!
tsk edecekmisin bak..
hadi bana bi tsk et bakem.. ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarýn.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topic acmak..!! |
aslm.ada$ onlari de$ifre edip,aninda $ikayet etmeliyiz., 10 ayri nickle gelseler dahi. saygilar Jet... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topic acmak..!! |
aselam karaca hanim.. sizi bekliyordum.. Bu sitede en saygisiz ve seviyesiz yazan ki$ilerin...hakkimda böyle yazmaya haklari vardir. saygi duyarim. Yorumu ve karari, bizleri taniyanlar verecektir.Hodri meydan.
Sadece yorumunuza tsk ederim. Ama iyi geceler tüm samimiyetimle. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topic acmak..!! |
adamina gore muamele derler buna..
seviyemide, saygimida INSANINA gore cok iyi bilirim evelallah.. bilmem anlatabildimmi..
samini sayginida al tepe tepe baskalarina yaz emi!!
ha bu arada rica ederim.. immer wieder gerne  ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarýn.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topic acmak..!! |
aslm. Konuyu carpitip anlami dagilinca,en iyisi sildirmek. Küfür, hakaret etmekten daha iyidir.. Ben malimi bildigim icin,..?? Onlarda beni bilir.. Birakiniz sildirttim diye sevinsinler.  esenlikler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topic acmak..!! |
KOnu i$te buydu.. clap:  örnek oldugunuz icin can-i gönülden tsk.ler. $aka yaptiginizi anlamayanlar olabilir.. Bu sadece örnek,yani bir misal.. Arkada$lar. Yoksa hicbirimizde kuyruk acisi yok. Böyle ciddi konuya bile, degersiz yorum yazmaya kimse cesaret edemez. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topic acmak..!! |
Mal..sadece lafin geli$i estagfurullah.. Biz birimizi biliriz yoktur farkimiz,demekte kendime yanli$ yapmak olur. Körügünüzde hava bitmi$,yangin sönüyor..pencereleri acin isterseniz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topic acmak..!! |
Haddini bilmeyenlere,haddini bildirmezsen,palazlanirlar. Köpeksiz köyde sanirlar kendini.. Ama bu küfürsüzde olabilir.
Haklisin,iyiki birbirimizi görmüyor ve tanimiyoruz. yoksa hak getire.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topic acmak..!! |
fantilatöre ceryan gerek kolon. halbukine körükle gitmek,daha hesapli.. esenlikle kal.iyi geceler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topic acmak..!! |
kal saglicakla.. esenlikler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topic acmak..!! |
aslm. Konunuza hakim olmak istiyorsaniz..? ve emeginizi affedersiniz.." pic " etme niyetinde olanlara kar$i...seviyeli arkada$imizin yaninda oldugumuzu göstermek $art. Lütfen,Buna dikkat edelim..cogu ki$iyi yazdigina pi$man edenler var burada. tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topic acmak..!! |
Ben bu topici bazi arkada$larima faydasi olur, Muhabbetimiz tatli,payla$imimizin kayde deger,emege ve dü$ünceye saygi amaciyla actim. ama yine hüsran..size ne diyeyim...? ko$turun atinizi. esenlikler.Umarim iyi eglenmi$sinizdir.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topic acmak..!! |
Güzel arkada$im. Bana yazdiginiz yorumlardan anladigim kadariyla,topic sizin icin önemli degil... size deger verip yazanlar koruma altinda degil.
Benimkiler sadece tavsiye.. Uyugulamak, sizlere kalmi$. güzel ve seviyeli muhabbetmi>?? Kavgali...küfürlü,hakaretli diyaloglarmi..?
Takilin kafaniza göre..saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topic acmak..!! |
anlastigimiz miktari az sonra hesabina aktaracagim 
----- Bugün Dünümde Beklenen Yarýn.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topic acmak..!! |
Ben haddim olmayarak bazi tavsiyelerde bulundum. isteyen alir,istemeyen aynen devam.. saygilar bendende.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topic acmak..!! |
Öyle dü$ünüyorsaniz öyledir. Ben kimseyi degi$tirme haddinide degilim.. arkada$ca tavsiyeleri yazma hakkim oldugunu saniyorum. Beni öyle degerlendirenler mutlaka vardir.canlari sagolsun. güzel muhabbetler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!