|
|
|
2. deneme....Kadinin/Askin dibi....;o) |
ise yaramiyor katina....o korku var bi kerem !   
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayet-el kürsi yi bile okurum,sen ne diyon...... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin de katina....güzel bir gün gecirmen dileklerimle !
mersi katilimlarin icin.....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leng sen adami tasimak degil firsattan istifade ederdin diye korkuyom ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam gibi adam denilen bir erkek tanimlamasi vardir ya....iste adam gibi bir adam ancak yapabilirdi bu kadinin yaptigini..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet crash,bence de hassas bir paylasim. elimizdekileri tutmamiz gerekentigini anlatan,tutunca da yakalayabilecegimiz mutluluga giden yolu tarif eden bir resimler dizisi bu.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merci beaucoup madame..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biraz da bakis acisini degistirmeye bakiyor bazi seyler. hayatta hep kötüyü,negatifi görmeye alistirmayin gözlerinizi. biraz daha olumlu yaklasin,sicak bakin,umutlu bakin hayata. Unutmayin,umutlarimizdir bizlere yarinlar icin heyecan veren,yasama istegi veren.
görmedim,duymadim diyecegimize kendimiz yaratalim göreceklerimizi,duyacaklarimizi....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senden topigi okumani rica ediyorum.....yazildi,cizildi bu sorgulamasini yaptigin cinsiyet farkliliklarinin beraberinde getirdigi kargasa..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yahu halenmi bana doymadin  ben istah varmis sende be ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utanalim mi ? bizde yüz olsa utanirdikta,yüzsüz oldugumuz icin.....gerek yok utanmaya. ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sepi sen de cik la girdigin delikten ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne yazik ki ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!