|
|
|
2. deneme....Kadinin/Askin dibi....;o) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen golden....ibretlik bir durum sözkonusu burada ! gercek sevgi,saygi budur bence.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen....isin asil güzel olani teste, ikisinin de gözlerinin ici gülüyor ! yüzlerine sahte birer tebessüm yapismamis,kalpten gülüyorlar,mutlular ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen azra.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadakattan cok cok daha ötesi de var bu iliskide.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
artik yarinini da kurtardim say....yokum da yarin,sadece bügünle kalmasin bari ! 
bizler nette,cevrede falan hep kötü,karanlik haberleri duyariz...onlar rayting yapar,onlar reklam kaynagidir...dedikodu kaynagidir ! iyiligin haberi olmaz....olmamalidir da ! bu yüzden iyilikler,güzellikler....iyi insanlar,güzel insanlar azaldi,yok oldu sanma zaten. onlar hep vardi ve var olacakta....aramizdalar hep !  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hem de ayakta alkislamak gerek.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freut mich--desem bi türlü,demesem bi türlü.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dir auch siyah....bis die tage mal ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm facecigim paylasim cok güzel das ist wahre Liebe ne kadar güzel in guten wie in schweren Tagen verilen söz iste burda tam gecerli olmus sevgi saygi ne güzel bak hep mutlu olurlar birbirlerine olan saygi ve sevgiyi yitirmedikce egal was kommt. iyi yorumlar dilerim ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saygilarimi sunuyorum hanfendi....o sizin güzelliginiz !
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
this is a Pencil  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanki mi !? sanki mi !?
hepimizin arzuladigi,aradigi sevgi,ask ama nedense neredeyse hicbirimizin basaramadigi sevgi,ask......halbu ki hepimiz de neyin dogru,neyin yanlis oldugunu gayet iyi biliyoruz ve nedense böylesi bir sevgiyi yasamiyoruz,yasatamiyoruz......bu yüzden de cümlende -sanki--fazla kacmis !
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
facim konuyu gördüm sasirdim  ikincikez bakdim sendenmi diye  tebrikler diyelim ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
len,beni niye tebrik ediyon...sanki adami ben sirtimda tasidim....tztztzzzzzz ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayni sorunun cevabini ben de ariyordum,24 nolu yorumda mert.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen gül.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir iliskinin icinde fedakarlik olmadiktan sonra,bencillik önplana ciktiktan sonra zaten biter o iliski....denemeye bile degmez ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!