|
|
|
Alın size kadının dibi....Aşkın dibi ! |
 ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>  ointer;"/>
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
resimler cikmamis....silinsin lütfen ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana ben vermem,kiralarim........ ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olmamis iste....rezil etme kiz beni burada sosyeteye de.....dua et hemen silinsin topic !
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kisa yoldan gideyim dediydim,olmadi iste....uzun yoldan gitmesi simdi yorar dedim. bunun adina da beceriksizlik denmez,cakallik denir ama olmadi iste...cakal yuvasina ac ac geri döndü....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olmadi ki,güzel olsun....resimler cikmamis iste,sadece imageler cikmis.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e, her zaman sisenin dibini görecek degiliz ya teste..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok la,acik macik degil....ciddi bir topic olacakti aslinda bu ama,güme gitti durduk yere....
hehehehehe
du bi,aksama kadar vaktim bol.belki yeni bir topic acarim....eklerim resimleri  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi beeeee...tmm,mesaj alindi !
acacam yeni ve düzgün bir topic ! dövseydiniz bari,en azindan sirtim birkac kirbac izi görürdü.....mest olurdum !
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
actim....actim ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kabul günüm bugün....misafir defterimi actim,buyrun...karalayiniz birseyler efendim !
heheheheheh ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
actim azra.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!