|
|
|
sekerpare tarifi |
das ist der unterschied zwischen mamas und uns 
bizler gidip bakkaldan hazir baklavalik yufka alip yapariz.. lasagne hamurundanda cakma su böregi yapariz 
ahh elleri öpülesi annelerimizz!!
afiyet olsun delio.  ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
sagol lale 
bak oktay emmide margarin diyor, insanin kafasi karmakarisik oluyor!! ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
22 yumurtaliyida yermisin 
----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
reklam kokan hareketler yillardir yaptigin sekerpareyi yillar boyu ogrenememissen hic yapma daha iyi normal degil cunku bu muhahahahah birde burde kendini soytari yapmissin bir tane adam cikipta dememis sana benim dedigimi cunku hepsi birer ac ac kelimesinden de anlayan anlar muhhah ----- kral |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
yemis kadar oldum, sagolasin 
teyzemin ellerinden öpüver benim icinde!!
wille hin oder her.. bizden sonrakiler hic birsey yapmazlar  ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
isterseniz su mubarek gunlerde iftiralardan vazgecin kardesim! ne sen beni tanirsin nede ben seni..
reklam felan biraz tuhaf olmus, kac yillik uyeyim ve kac konu acmisim simdiye kadar??!!
simdiye kadar yaptigim tarife gelince.. normal yemek gibi degildir tatli..
tatliyi ozel gunlerde yapariz, ve her ozel gundede farkli tatli yapilir.. hafizaya tam girmez..
maskara olsam ne olur? olmasam ne olur? iki lafin belini kirmisiz surda sahura kadar kotumu olmus??
yinede gecen hayirli olsun kardes.. ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
ben seni tanidigimi idda etmiyorum etmedimde ben sadece yazdigin seye acik yureklilikle yorum getirdim dusuncemi yazdim bazilari gibi ( buraya yazan erkekler den kastim ) ikili oynamiyorum yuzumu degistirmiyorum neysem aklimdaki neyse onu soyluyorum ama o bazilarinin parmaklariyla beyinleri ayni seyleri uygulamiyor kirici olabilirim ama ben buyum kusruma bakma ----- kral |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
yooo beni sadece deger verdigim insanlar kirabilir kardesim! tanismadigimiza gore kirilmamda...
hemcinslerinede agir yuklenmissin.. iki yüzlülük vs. bunlar hakaretdir..
birak herkes istedigi gibi takilsin, neticede küfür yok.. muhabbet var..
herkesin kendine gore bir bakis acisi vardir..
iyi geceler tkrdan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
1 ben senin kardesin degilim arkadasin degilim bu mahalle arasi kelimelerden vazgecelim bir bayanin agzina hic yakismiyor 2 kirilmadiysan umrumda degil ben onu lafin gelisi yazdim anlaman lazimdi sunu 3 elestirilmeyi ogrenmelisin hazmetmelisin 4 hemcinslerime alip veremedigim yok onlarla beni karsi karsiya getirmeye calisma basit oyunlar 5 iki yuzluluk bir hakaret degildir bunu bilmelisin 6 ben hemcinslerim hakkinda genel konusmadim sadece sanal ortamda amaclarinin ne oldugunu biliyorum bir cogunun bu amaclar icin ise degerlerinden vazgecebilirler geciyorlarda 7 iki yuzluluk yerine aslinda orda a ile baslayan a ile biten bes harfli kelime yerine kullandigim kibar bir keliemedir anlayana ----- kral |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
iyi geceler...masalin biraz uzun olmus ama etkili oldu uykumu fena getirdi 
baybayy bay psikolog  ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
iste senin forum anlayisin bu elestirilmeyi masal olarak goruyorsan bence forum da bulunmamalisin iste benim o hem cinslerim sizleri bu hale getirdi malesef ----- kral |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
yanlis kisiye cevapladim o cevabin sahibi sensin ----- kral |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
fikirlerin benim icin hic onem tasimiyor..
benimkilerde senin icin onemsiz o yuzden gerek duymuyorum bu konuyu uzatmaya... ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
iste bunlar zavallica son care konusmalari seni onemsemiyorum sende beni bunlar bir insanin basitligini basiretsizligini gosteren cumlelerdir kusra bakma ama bu boyle malesef insanlara burnu havada bakmakdan ibaret sozler anlayana bu sozler ----- kral |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
yok bende yazdiklarini anlayacak kapasite yok, o yuzden seninle tartismak istemiyorum 
innaaa sabirinnnn ya.. ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
lalecikcim kusura bakma son yazina cvp yazamadim..
morgen ins 
hayirli geceler bol afiyetler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
bak bunu anlamissin ama biraz yanlis anlamissin anlamak isine gelmiyor cunku ben herkes gibi davranmiyorum sana buda garibine gidiyor malesef sana soyle soylum yillarca yaptigini idda ettigi sekerparenin tarifini bilmiyorsa gelipde burda soruyorsa bunu yapanda bir anormalik oldugu gercekden ibaret olup karsisinda bu bu gercekleri soyleyen biri oldugu zaman da onun soylediklerini anlamasi pek beklenmez benim yazdiklarim hep dogruydu gercekdi bazen gercekler acidir ama gercekdir malesef ama bu aci olan gercekler pek kolay kabullenilmez maleesef ----- kral |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
biri bana birseylermi yazmis  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
merhaba. cesur hanimefendilerin eli öpülüp saygi duyulur. benim tarife göre yaparsan mutlaka bende isterim, devirlerin sultani. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!