|
|
|
sekerpare tarifi |
hayirli geceler!
bana yarina güzel bir sekerpare tarifi lazim. benim yillardir yaptigim tarifimi bulamiyorum 
internete baktim, cok tarif var, ama hangisi gercekten güzel ve leziz düsüyor bilemiyorum. kendime olsaydi, deneyip test etmekten cekinmezdim, ama benim tatlim yarin insan önüne cikacagi icin, tecrübe edilmis ve gercekten dagilmayan, nefis bir tarife ihtiyacim var!
eger elinizde varsa böyle tarif lütfen yazin!!
----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
afiyet olsun 
bende hazir baklava aldim, citir citirmis! cok agirdir diye düsünmüstüm, pozitif sasirdim.. mmhhhh  ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
bir kac sekerpare isime yaramiyor, yinede sagol 
yarin camide iftara kime yeter  o yuzden saglam bir tarife ihtiyacim var  ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
tskler elfrieda!
yarina kadar insallah bir hünerli arkadas bizlerden güzel tarifini esirgemez  ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
iyi aksamlar. darül-garp te asciyim size kendi tarifimi veriyorum. 2.kg pancar sekeri. 3.kg kamis sekeri 2.kg esmer seker 1.kg lokum tozu 5. kg pudra sekeri 10. kg un. 7.kg findik biraz maya biraz kabartma tozu 1.kg zeytin yagi 22. tane yumurta. 1.kg bal. bunlarin hepisini karistir yogurup sekillendir 250 derecede 3 saat pisir. afiyet olsun ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
bunu yaptiktan sonra dar-ül islama tayin olacaksan hayhay efendim ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
ne asciyim ama degilmi? bence siz icinizden geldigi gibi sevginizi katarak yapin kesinlikle güzel olacaktir. aklinizda kalan bilgiler yeterli olacaktir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
bir paket seker ve bir cift fareyi ezeceksin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
hafizama güvenemiyorum.. aklimda bir cok tarif oldugu icin, karistirmaktan korkuyorum! sagolun..  ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
bir cift fare derken??!! imam nikahlimi, resmi nikahlimi yoksa wilde ehedede olabilirlermi?? 
detaylar onemlidir duzgun bir tarifte  ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
uzman tv'yi biliyormusunuz? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
bir kac kez tarif videolari izlemistim oradan.. tskler hatirlatma icin.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
resmi nikahlilara dokunma imam nikahli olsun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
hadi bakalim afiyetle yersiniz artik, hamur tatlilarinida cok severim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
aminnnn !!!
ekleyende, eklettirende sag olsun!! Allah razi olsun..
iki tepsilik olmasi hosuma gitti.. erkeklerede verilir 
tarifide aklima yatti!!
danke dir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
tskler! genlerimizle alakali olabilir hamur islerine duskunlugumuz 
iyi geceler.. ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
cok tsk ederim lale!!
peki tereyagli olunca sicak firina girince kurabiye gibi yayilmiyor mu? bir arkadasim öyle demisti, sivi yag ile yap demisti??!!
sen hep böyle yapiyorsan sorun yok demektir..
bende cok severim ya, genel olarak tatli manyagiyim 
benim tarifimde hindistan cevizide vardi icinde, kokusu cok güzel oluyordu.. bu tariflerde olmadigi icin risiko ya girmem, eklemem..
tkr tskler  ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
eses in tarifinimi diyorsun  birak baymayi, seker komasina girmeyen normal degildir o tariften sonra..
sagolsun renk katti espirili yaklasimi ile  ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
bu tatlilarin en basiti sayilir... telaseyi pek sevmeyenlerin tercihidir genelde  
masallahi hak edenler 40 kat takir takir sigara kagidi gibi baklava hamuru acanlar 
yinede tskler! ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerpare tarifi |
oktay ustanin tariflerini bende cok seviyorum ama tatli konusunda biraz kararsizim onda 
22 yumurta katmiyordur o kesinnnn  ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!