|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
Emeginize saglik,harika bir $iir.. Konuyla ilgili yorumunuzda varmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
sizde haklisiniz. Allah kolaylik versin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
Ben size iyi geceler ve ho$sohbetler dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
yani... o ya$a gelinceye kadar atlatilacak badirelerden sag salim cikarsak. Tsk ederim.. Allahim hepimize nasip etsin.Severek,sevilerek...ya$lanmak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
Böyle anla$ildigim icin üzgünüm. tsk.ederim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |

buda benden olsun iyi yorumlar.... ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
aynen öyle sushi.. Kalpten sevgisini veren,zaten her$eyini vermi$tir. tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
aslm. zor bir soru..umarim ben olmam.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
Tsk.ler ben almayayim.. yüzmemde iyi degil zaten.. Kuyunun di$indakiler yeter bana. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
Richtig..!! Sevgi ver sevgi al. Almasini bilen vermesini de bilirse..süper olur. harikasiniz.. tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
güven önceliklidir... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
aslm. güven sadece a$kta degil, hayatimizda $art.tsk.ederim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!