|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
yanindayken bile özlemektir.!!
siz devam edin arkada$larim.Akliniza ne gelirse. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
sevdigini her firsatta belli etmektir..... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
selam. sadece sevenlerin forumu bu. tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
sizce a$kin tarifi ve belirtisi bu ise, bence sinifta kaldiniz, yorumunuza tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
aslm.. Sadece kar$iliksiz sevgilerde,veya emin olamayanlarin kafasi kari$ir. Ben sirilsiklam a$ik olanlarin o kelimeden ne anladigini merak ettim. tsk.ler kuzu arkada$im. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
Ben $ahsi yorumunuzu beklerdim..nena nin degil. 99 luftballon daha etkiliyeci diye dü$ünüyorum. seneye bir daha deneyin..saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
ok. haklisiniz harika sözler..Birde Türkcesi olsa.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
Eklemenize tekrar tsk.ler. Kendi dü$üncenizi bir tek cümleyle ifade etseydiniz daha güzel ve anlamli olurdu sanirim. Seneye..kismet.!! ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
sevgiyi ifade ederken,ayrilmak kelimesi cook ayri ve dü$ündürücü.. sevdiginden bile bile ayrilmak,büyük fedakarlik gerektiren sevgi ifadesi.. tsk.ler.  ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
woaaaw..süper ifade etmi$siniz.. Bence de a$k bu............. tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
Ben $ahsi dü$üncenizi okumayi yeglerdim. saygi ve tsk.lerimle. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
evet ya.. A$k ya cennettir yada cehennem. Yaradan herkesin gönlüne göre versin. Ne güzel ifade ettiniz. tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
offfffff. süper ya.. Ba$kasini kendinden daha cok sevmek.. cevaplar gittikce güzelle$iyor, tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
Harikasiniz.tsk.ler. A$kta olabilecek tüm olasiliklari saymi$siniz. Tüm olumlular size,olumsuzlarda sizi sevmeyenlere ..diyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
....sevdiginin istediklerini,söylemeden,... Gözlerinden okumaktir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
Sevmeyi eziyet sayanlar,sevilmeyi hakketmiyorlar kanimca. Sadece sevilmekten ho$lananlar(tabirinizce ,egoist) Hayatlarinda mutlu olacaklarina inanmiyorum. Her$ey kar$ilikli güzel.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
Genau.. Ich hoffe er verdient es. tsk.ler gül- ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
aslm teuel So zulieben ist gut.. Aber bediengunslos..!!!....??? Cok tehlikeli,, Risiko.............. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liebe ist...? ? ? |
Umarim deger.. Böyle samimi tavirlarla, sevmeye acik olan arkada$larima.. Wünsche alles gute.. Hakkettiginizi aliniz arkada$im. saygi ve dostlugum sizlerle. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!