|
|
|
bavul mafyasi havaalani |
hersene turkiyeye gittigimde havaalaninda karsilastimiz bi sorun var .elindeki kucucuk bavulu kacirircasina kapma tasima mafyasi var istemiyorum dedikce zorla insani suruklercesine pesinden kostururcasina alip goturmekkk sonrada karsiliginda yuklu bi para istemeleri.. bunu bu sene nasil atlatabilirim onlarla karsilasmadann bilen varmi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maalesef oyle kolay olmuyo.vermek istemesende zorla cekerek elinden aliyolarr tabi gozetleyen baska elemanlar varr cevredede..sonra kostur kosturr bavulu yakaladinda yuklu miktari istiyolar itiraz edince diger elemanlar cikiyo okadar bavullarinizi tasidilarr ucret vermek istemiyosunuz gibi tartismaya girtiyolar.. yabini zorbalikla para kazanma gibi bi yontemle ..boyle bi mafya var havaalaninda ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu sene ordan nasil onlara gorunmeden diye gecsem dusunuyorum... bilen varmi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Her kim bavulunuzu elinizden alirsa polis diye bi ciglik atin belki ise yarar diye düsünüyom ----- Dünya bosa dönüyor Cift okey bende... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben hersene 3-4 kez ülkemize giderim. Bahsettiginiz olaylar ba$ima gelmedi.Ne Istanbulda ne izmirde nede Antalyada. Bayanlara yapiliyorsa bilemem. Verin 2 tl.alin bir bavul arabasi,kimse yaniniza yakla$maz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
huhu 
konuyu acanin basina gelenin benzerini bende yasadim.
mesele bavul tasittirip üc bes kurus hayir niyetine verilen ücret degil bacim, mesele israrla istemiyorum dedikce, arsiz sekilde bunaltip yinede bavulundan tutmalaridir!
hayir yapilacak yer var, yapilmayacak yer var.. ve bu kisilere bu davranis sekillerinden dolayi bir kurus veresi gelmiyor insanin.. kac bin kisi iniyor günde, eminim bende daha lüks bir yasami vardir.. ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vayyy yarennn 
yavastan yavastan sivasli oldugundan süphe duymaya basladim, eminsin dimi soyunda gayserilik olmadigindan  ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben sikayetci degilimki, gözlerimi bi cikardimmi hopppp ne ayakkk noluyoz dedimmi benden ürküyorlar zaten 
hayir konusunda tartismaya girmeye gerek yok kardesim... onlar icin orasi cakallar yuvasi olmus, istedikleri corba parasida degil, azimsiyorlar verileni tafra yapip israrla fazla istiyorlar vatandastan.. birde bavullari kosa kosa götürüyorlar, resmen pesinden kosuyo sahipleri.. yani hizda söyle, bir an önce geri dönüp, baskasinin bavulunu kapmak icin 
ben sadece konu sahibinin benzerini yasadigimi dedim, o kisilere kafa yormam. gülüp geciyorum bu olaylara.. ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eh tamammm inanayim bari has sivasli olduguna 
eger basina öyle olay gelirse bir test et, eger taktigin sökerse, onaylarsan bize bildir 
ben arabayla yolculuk yaptigim icin artik test etmeye imkanim yok  ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahaaa ara sira oluyor böyle seyler ----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakkim helaldir ara siraya, kimse cakil cakmayacak buraya, iyi bilirdik merhumu 
----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ankara havaalaninda...oluyor bu olaylar.. simdiden bavullari nasill vermemeliyim diye dusunuyor oldum.. gercektenn insanlarr para icin yapmadigi sey yok artik..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!