83 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 01.06.13, 04:05 Nr.: 1 Antworten

ask varmi
ask varmi? nedir bu insanlarin isdedikleri? varsa nerde ? nerde o temiz duygulu asklar? yorumlarinizi bekliyorum... kendinizle ilgilide paylasimlarinizi yapabilirsiniz.....
0

Beitrag gepostet am 01.06.13, 04:08 @aysun66 Nr.: 2 Antworten

ask varmi
sevgi
saygi,,
güven ,
aliskanlik,

hepsini toplarsan ortaya ask denilen kelime cikar ,  bir tanesi bile eksikse ask sayilmaz keder ve üzüntü olur ,,,
0

Beitrag gepostet am 01.06.13, 04:12 @poyraz36 Nr.: 3 Antworten

ask varmi
ama bunlardan biri eksikse ask olmazmi? insanin kisiliyde ortaya cikinca ask olmazmi??
0

Beitrag gepostet am 01.06.13, 04:15 @aysun66 Nr.: 4 Antworten

ask varmi
malesef eksiklik var sa ask olmaz ,,,
zaten bunlar varsa insanin kisiligi ,,, ortaya cikacak bir kusur bulunmaz,,
eksik hangisiyse insanin yalan söylemesi onun kisilik ve karakterini gösterir

0

Beitrag gepostet am 01.06.13, 12:40 @aysun66 Nr.: 5 Antworten

ask varmi
Bende var bende bir tane,Senin icin saklamistim istedigin zaman gelip alabilirsin...
-----
Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek...
0

Beitrag gepostet am 03.06.13, 17:57 @beyaz_karanfil Nr.: 6 Antworten

ask varmi
tskler bacim,aslinda i8nsanlarin nerde tanisdiklarinin ne önemi varki? sanalga dolasan insanlar disardada dolasiyor.insan insandir niyet önemli görüs önemli,isanin yüreyi önemli.
0

Beitrag gepostet am 03.06.13, 18:08 @aysun66 Nr.: 7 Antworten

ask varmi
ask bence    yok varsada  ben görmedim yada sahit olmadim hic  . arkadas doru yazmis    saygi sevgi   huzur varsa   baglilik olur ama oda gecicidir  ben inanmiyorum bu devirde aska  hersey  matiyata  dyaniyor
0

Beitrag gepostet am 03.06.13, 18:15 @avsaroglu Nr.: 8 Antworten

ask varmi
maddiyat gecim icin hayatda kalabilmek icin gerekli olandir.ama askda güzel birseydir karsilikli olursa sayet,bu zamanda ask neden yok bence insanlardan kaynaklaniyor, bir iliskiye menfaat icin yaklasdiklari icin ask olusmuyor,güvensizlikden geliyor...hic kimse yanlis insana asik olmak isdemiyor cünkü aci cekmek isdemiyor....
0

Beitrag gepostet am 03.06.13, 18:16 @beyaz_karanfil Nr.: 9 Antworten

ask varmi
evet  arkadasim en önemlisi saten güven  kimse kimseye güveni yok  saten    . ama inan     cokda  gördüm er adamin parasi varsa  güvene bakmayan da var  tam teside er kadinin parasi varsa     kimse bakmyior güvene bu devirde   dedim ya    cok sey matiyata  dayanmis ya  simdiki asklar  yani yada ilisgiler
0

Beitrag gepostet am 03.06.13, 18:17 @beyaz_karanfil Nr.: 10 Antworten

ask varmi
cok dedin bacim,erkekler hep ön yargiyla yakalsiyor,yada zevk icin yaklasiyorlar bu sekilde3de ask olmazki.o insani tanimdan infaz ediyorlar....
0

Beitrag gepostet am 03.06.13, 18:17 @aysun66 Nr.: 11 Antworten

ask varmi
tabi matiyat gecim icin sart   ama bazilari  daha fazlasini isdiyor  arkadasim birde güven  tabi  ama simdiki ordamlda onada önem vermeyin insanlarimiz var
0

Beitrag gepostet am 03.06.13, 18:24 @beyaz_karanfil Nr.: 12 Antworten

ask varmi
cok dogru bacim cok haklisin,insanlar okadar mutsizki hasetlik olusuyor,okadar sevgiden yoksunki kiskancliklar olusuyor,hersey sevisizlikden boslukdan caresizlikden sevilmemekden kaynaklaniyor
0

Beitrag gepostet am 03.06.13, 18:25 @avsaroglu Nr.: 13 Antworten

ask varmi
maddiyatla mutlu olacaklarini saniyorlar cükü oysa güzel olani el ele verip birseyler basarmakdir omuz omuza
0

Beitrag gepostet am 03.06.13, 18:29 @aysun66 Nr.: 14 Antworten

ask varmi
cok güzel söyledim omuz omuza  ne güzel    sirtini bir birine tayiya bilmek ama malesef bu devirde        ya  bir türk  var bilirsiniz    soyunda gir koynuma terim ilacdir i  sevda basdan gitmeden  bak ne güzel   demis  sevda basdan gitmeden. aysun hanim sana bir soru  hic cevrende asik olani gördünmü    yilarca mutlu olanlari yakinindan. cok insan  mutlu gibi gözükür  ama icine girince   hersey  öyle  olmadi  ortaya cikar
0

Beitrag gepostet am 03.06.13, 18:41 @ayaz24 Nr.: 15 Antworten

ask varmi
ask icin savasilirnama tek tarafli olmazki,bir sandali tek kürekle yürütemezsin,askda böyle birseydir
0

Beitrag gepostet am 03.06.13, 18:42 @avsaroglu Nr.: 16 Antworten

ask varmi
evet dogru dedimya size insanlar artik sevmeyi güvenmeyi isdemiyorlar
0

Beitrag gepostet am 03.06.13, 19:19 @ayaz24 Nr.: 17 Antworten

ask varmi
bende bir yere kadar savasirim zaten,cünkü gururumda faktör oynar
0

Beitrag gepostet am 04.06.13, 03:17 @davut-bey Nr.: 18 Antworten

ask varmi
cok güzel yorumladiniz tsk ederim
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

ask varmi