|
|
|
ask varmi |
ask varmi? nedir bu insanlarin isdedikleri? varsa nerde ? nerde o temiz duygulu asklar? yorumlarinizi bekliyorum... kendinizle ilgilide paylasimlarinizi yapabilirsiniz..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask varmi |
sevgi saygi,, güven , aliskanlik,
hepsini toplarsan ortaya ask denilen kelime cikar , bir tanesi bile eksikse ask sayilmaz keder ve üzüntü olur ,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask varmi |
ama bunlardan biri eksikse ask olmazmi? insanin kisiliyde ortaya cikinca ask olmazmi?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask varmi |
malesef eksiklik var sa ask olmaz ,,, zaten bunlar varsa insanin kisiligi ,,, ortaya cikacak bir kusur bulunmaz,, eksik hangisiyse insanin yalan söylemesi onun kisilik ve karakterini gösterir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask varmi |
Bende var bende bir tane,Senin icin saklamistim istedigin zaman gelip alabilirsin... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask varmi |
tskler bacim,aslinda i8nsanlarin nerde tanisdiklarinin ne önemi varki? sanalga dolasan insanlar disardada dolasiyor.insan insandir niyet önemli görüs önemli,isanin yüreyi önemli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask varmi |
ask bence yok varsada ben görmedim yada sahit olmadim hic . arkadas doru yazmis saygi sevgi huzur varsa baglilik olur ama oda gecicidir ben inanmiyorum bu devirde aska hersey matiyata dyaniyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask varmi |
maddiyat gecim icin hayatda kalabilmek icin gerekli olandir.ama askda güzel birseydir karsilikli olursa sayet,bu zamanda ask neden yok bence insanlardan kaynaklaniyor, bir iliskiye menfaat icin yaklasdiklari icin ask olusmuyor,güvensizlikden geliyor...hic kimse yanlis insana asik olmak isdemiyor cünkü aci cekmek isdemiyor....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask varmi |
evet arkadasim en önemlisi saten güven kimse kimseye güveni yok saten . ama inan cokda gördüm er adamin parasi varsa güvene bakmayan da var tam teside er kadinin parasi varsa kimse bakmyior güvene bu devirde dedim ya cok sey matiyata dayanmis ya simdiki asklar yani yada ilisgiler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask varmi |
cok dedin bacim,erkekler hep ön yargiyla yakalsiyor,yada zevk icin yaklasiyorlar bu sekilde3de ask olmazki.o insani tanimdan infaz ediyorlar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask varmi |
tabi matiyat gecim icin sart ama bazilari daha fazlasini isdiyor arkadasim birde güven tabi ama simdiki ordamlda onada önem vermeyin insanlarimiz var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask varmi |
cok dogru bacim cok haklisin,insanlar okadar mutsizki hasetlik olusuyor,okadar sevgiden yoksunki kiskancliklar olusuyor,hersey sevisizlikden boslukdan caresizlikden sevilmemekden kaynaklaniyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask varmi |
maddiyatla mutlu olacaklarini saniyorlar cükü oysa güzel olani el ele verip birseyler basarmakdir omuz omuza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask varmi |
cok güzel söyledim omuz omuza ne güzel sirtini bir birine tayiya bilmek ama malesef bu devirde ya bir türk var bilirsiniz soyunda gir koynuma terim ilacdir i sevda basdan gitmeden bak ne güzel demis sevda basdan gitmeden. aysun hanim sana bir soru hic cevrende asik olani gördünmü yilarca mutlu olanlari yakinindan. cok insan mutlu gibi gözükür ama icine girince hersey öyle olmadi ortaya cikar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask varmi |
ask icin savasilirnama tek tarafli olmazki,bir sandali tek kürekle yürütemezsin,askda böyle birseydir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask varmi |
evet dogru dedimya size insanlar artik sevmeyi güvenmeyi isdemiyorlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask varmi |
bende bir yere kadar savasirim zaten,cünkü gururumda faktör oynar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask varmi |
cok güzel yorumladiniz tsk ederim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!