|
|
|
üniversite mezunlarına... |
İşsiz gezen tüm üniversite mezunlarina sesleniyorum; o diplomayi neden rulo şeklinde veriyorlar sanıyorsunuz." ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
farklı bi bakış acısı ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niyetim kimseyi kırmak veya üzmek degil. sizin dediginiz gibi sistemi eleştirmek. ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaş olarak benim büyügümsünüz. yanlız şu da bi gercek kii ihtiyactan fazla aynı bölümü okuyanlar cogaldıkca sistemde degişen bir şey olmayacak. ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaren hanım benimki sisteme olan bir tepki. sistemin ne kadar carpıklaştıgını göstermek yoksa okuyan insana herzaman saygımız vardır ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okumak ayrı bir dert ayrı bir külfet. okuduktan sonra iş bulamamak ayrı bir külfet o durumda insanda piskoloji namına bir şey kalmaz. ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Guzel dusunce diyesim geldi,yalniz dusunceden ziyâde gercekleri soylemissiniz... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işleyen demir pas tutmaz. calışmak her zaman iyidir. calışmayan tembel insan hedefsiz gayesiz beklentisiz mutsuz boş biridir. bana göre . ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tembellik insanı köreltir. boş bir kafa şeytanın calışma odası gibidir. ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
su anki hükümet döneminde üniyersite okumus deyil yandas olmak gerekiyor. ondandir rulo sekli  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!