|
|
|
suyun kaldırma kuvveti |
Suyun kaldırma kuvvetinden daha güçlü bişey varsa, o da otobüste beni bakışlarıyla yerimden kaldıran teyzelerdir." ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suyun kaldırma kuvveti |
durumu biliyorsun .... ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suyun kaldırma kuvveti |
avrupada da burdaki durumlar varmı ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suyun kaldırma kuvveti |
yuh diyorum başka da bişey demiyorum ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suyun kaldırma kuvveti |
gerci pazar alış verişi dedinmi 20 dakka iyi mal alacaksın az alacaksın ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suyun kaldırma kuvveti |
antalyada pazar alış verişi bir başka rahatca seciyorsun karışma yok özgürsün ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suyun kaldırma kuvveti |
güzel yerde yaşıyorsunuz tarihi ve gecmişi güzeldir akcayın. dünyada yaşanması gereken sayılı yerlerden biridir ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suyun kaldırma kuvveti |
memleketimin her yeri ayrı bi güzel. gezilmeyecek yeri varmıki ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suyun kaldırma kuvveti |
sen bilmezsen ben mi bilecegim. ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suyun kaldırma kuvveti |
kara deniz canakkale ic anadolu urfa nevşehir akdeniz kıyıları görülmesi gereken yerler. ankara kızılcahamam ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suyun kaldırma kuvveti |
umarım bulursunuz. ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!