|
|
|
beni seni istiyorum |
h:bir seyi isteyince neden olmuyor ya  ,,,istemeyince oluyor hayret birsey yaaaa,,, neden????? ----- aşık olma, aşk ol! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni seni istiyorum |
 kader diyorsun ,,kili payi olmuyor kaderimi zorlayayimi ----- aşık olma, aşk ol! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni seni istiyorum |
hayat hep devamda ....icimda rahat gibi ya,,,,rabim olsun istemiyormus ,,sansli kediyim belkide ..hayat büle .....ilerde istedigim icin bedua etmek zorunda kalmayacagim.. ----- aşık olma, aşk ol! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni seni istiyorum |
zamani belki gelmis gecmis bile ..yanlis zamanda dogrz zamani bulmak cokkkk zor ----- aşık olma, aşk ol! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni seni istiyorum |
 jes salayak bakalim ----- aşık olma, aşk ol! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni seni istiyorum |
recepe sorsak mi acep ----- aşık olma, aşk ol! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni seni istiyorum |
bencilik degilde bir nevi fedakarlik sözü konusu ,,sevdiklerime zarar gelecekse sevdigimden gözümü kirpmadan gecerim ----- aşık olma, aşk ol! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni seni istiyorum |
sütcü gelir hahahha pis kokmus bakal hemcik gelir ..hahahahha ----- aşık olma, aşk ol! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni seni istiyorum |
yok onlar cici cocuklar kötü olan benim ----- haydar 4 ever |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni seni istiyorum |
istemmeyyom deki olsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni seni istiyorum |
 echt millet dolu yagar banada deli yagar... ----- haydar 4 ever |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni seni istiyorum |
olmuyorsa bırak üsteleme herşeyde bi hayır vardır. belki böylesi daha iyi olacak ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni seni istiyorum |
vazgectim olmasin artikin ya ----- haydar 4 ever |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni seni istiyorum |
nazif amca kaderin yine üstüne atacagiz dimi...- ----- haydar 4 ever |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni seni istiyorum |
mersi efendim ----- haydar 4 ever |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni seni istiyorum |
kaderden ziyade belkide allahın sevdigi kulusundur. dedimya olmuyorsa bırak akışına bırak ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni seni istiyorum |
eskiden o kadar cabuk pes etmezdin. Ya$laniyoz mu acep..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni seni istiyorum |
insallah nazif ----- haydar 4 ever |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni seni istiyorum |
yaslanmiyorumda ,,sunu cok iyi anladim vazgectikce vazgecilmez oluyor insanlar ----- haydar 4 ever |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni seni istiyorum |
Kararsız kişi güvensiz, endişe ve ıstırap içinde olur. Kararsızlık, sorunları, endişeleri ve çatışmaları çoğaltır. İnsanlık tarihi kararlardan oluşur. Karar vermek, diğerlerinin kazanması için vazgeçmeyi ve avantajları kaybetmeyi kesinlikle bilmektir. Kararsız kişiler mide rahatsızlığı, sinir hastalıkları ve cilt sorunlarının kurbanıdırlar... ----- sadece ismimi biliyorsun hayatım hakkında hic bir fikrin yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!