27 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 26.03.13, 20:28 Nr.: 1 Antworten

jugentamt
mektuplar okuma konusunda  bilgi araiyorduk ve danismak icin jugentamta sorduk bi tanidigimla ve ogunden beri jugentamt bana bulasti. ben cocuguma gayat iyi baktigim halde bunlar bana bi turk kadin verdiler evime her hafta gonderdiler mecburen kabuo etmek zorunda kalkdim.benimde fazla deuschem yok cok nalamiyorumda. bu kadin her alti ayda bir kafasina gore oraya biseylker anlatiyo.. sonra kendikendine yanina birini daha buldu iki kisimoldular.. simdide haftada ikigune cikardilar kendi kandilerine bunlari yapiyolar..beenim zaten fazla bi onlarlik bi isimde yok kirk yilda bir terminm olursa oluyo olklmassa aylarca olmuyo hem zaten cogunyerede kendim giddiyorum onemli yerlerin bi cocunada gelmediler cogu zaman.. ben bu turk kadina istemedigimizi soyledigimde bizi tehdit ediyo  eger yoksa jugemtamta cocuga iyi bakmadinizi soylerim diyo.. beni sahipsiz ve bilmez saniyo.. ve yillarca benim sayemde gecindi bunlar .ben bunlardann nasil kurtulabilirim jugentamta bu kadinlkarda yani uc kisi benden geciniyorlar.nereye basvurabilirimm neyapabilirim lutfen yardimci olun..bilgilerinizi bekliyorum
0

Beitrag gepostet am 26.03.13, 20:35 @beyza Nr.: 2 Antworten

jugentamt
evet malesef oyle benim alamncam ve yardimcim tanidigim olmadiklarini biliyolar ve bunlar benden senelerce gecindiler...enayi yerine konmaktan nefret ediyorum ama ne yapacagimida bilmiyorum jugentamtin benim sayemde maas aldiklari yer neresi oraya basvursam bunlari istemedigimi kendim islerimi hallattimi soylesem..
0

Beitrag gepostet am 26.03.13, 20:37 @benyar Nr.: 3 Antworten

jugentamt
benimmbeyim yok ..cocugumla yalnizim
0

Beitrag gepostet am 26.03.13, 20:39 @memo53 Nr.: 4 Antworten

jugentamt
memo koca arayan yok zaten konumu iyi okumamissin analsilan.. sorunuma care ariyorum
0

Beitrag gepostet am 26.03.13, 20:43 @beyza Nr.: 5 Antworten

jugentamt
avukat tutmak cin durumumda yok ..ve guvenli bi tercuman tanidimda yok. bu turk kadin defalarca bu tur tehdit etti ama  onceleride bisey nyapamadim simdi yapmak istiyorum cunku haddini asmaya basladi..ben bunlarin kokunden beni yemelerini artik bitirtttirmek istiyorum hem jugentamt hem bu kadinlar benimm sayyemde yillarca bosu bosuna para kazandilar,,,
0

Beitrag gepostet am 26.03.13, 20:45 @asiquzel Nr.: 6 Antworten

jugentamt
asi guzel iste bisey olmadi bisey danismak icin gitmistik ogunden beri bulastilar bana
0

Beitrag gepostet am 26.03.13, 20:49 @argo_mx Nr.: 7 Antworten

jugentamt
sagol argo.. gercekten ..cokzor ..ama bi yolu olmali avukat tutma isi beni cok ugrastirir.biyer olmali gidip desemkinbunlari istemiyorum .ama neresi jugentamta soylesem onlarda benden para kazaniyo kaul etmezler ..jugentamt nereden para aliyo asil gidip oaraya soylesem ora neresidir sizce
0

Beitrag gepostet am 26.03.13, 20:53 @mainzlibayan Nr.: 8 Antworten

jugentamt
belki inanmiyorsunuz fakat evet hic birsebeb yokken bulastilar bunlar bana .. sanirim yiyecekleri kapi olarak gorduler beni
0

Beitrag gepostet am 26.03.13, 22:02 @mainzlibayan Nr.: 9 Antworten

jugentamt
Benim yorumlarimi sildirecek kadar etkiniz var yöneticilerde.
yaziklar olsun derim.yillarca verdigim emegi sizin hatiriniza degi$mi$ler.
Biz TB üyesi olarak bazi  userleri(admin veya diger görevli arkada$lardan) daha iyi taniyoruz demekki.
  Üzgünüm ve kirginim.

-----
HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM.
0

Beitrag gepostet am 26.03.13, 22:11 @memo53 Nr.: 10 Antworten

jugentamt
memo senin derdinde cokmus yani
0

Beitrag gepostet am 26.03.13, 22:20 @mainzlibayan Nr.: 11 Antworten

jugentamt
gücüme gidiyor arkada$..
   siz senelerdir buradakilerle bir nevi alay ediyorsunuz.
Bunu bilmeyen yok.
Bunuda gayet iyi yapiyorsunuz..tebrikler.
Ama sizi tanimayanlarla ve bazi yönetici arkada$larin ho$görüsüyle geminizi yüzdürüyorsunuz..

Benim gibi sitemizin,yalandan,küfürden,kavgadan uzak kalmasi icin caba gösterenlerin,hevesi kiriliyor.
siz devam edin.
Benim gibilerin kalmasi..galiba abesle i$tigal..
saygilar.

-----
HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM.
0

Beitrag gepostet am 27.03.13, 18:37 @harzvierlibayan Nr.: 12 Antworten

jugentamt
harzfierli bayan ben bunlar nereden maas aliyo bilgin varmi kim veriyo bunlara o yuklu masi iste o yuklu maas tatli geldigi icin birakmiyolar beni-ozelliklede bu turk bayan gidip kendi kendine beni bilmez gosteriyoo oaraya ve uzattiriyo..  benimde almancam yok.. kendi istedigi gibi anlatiyo ve kaliyo  ve beni enayi yerine koyup yillardir benim ustumden bosuna para kazaniyor
0

Beitrag gepostet am 27.03.13, 18:41 @harzvierlibayan Nr.: 13 Antworten

jugentamt
ben parasiz avukat nasil ve nereden bulabilirim.. ben jobcentliyim.
0

Beitrag gepostet am 27.03.13, 18:50 @harzvierlibayan Nr.: 14 Antworten

jugentamt
peki tesekkur ederim o yardimci tercumanida bulabilirsem tabi..bu kadinda biliyo benim kimsem olmadini.
0

Beitrag gepostet am 27.03.13, 18:55 @gaydali Nr.: 15 Antworten

jugentamt
hayir benim cocugum daha kindergartene bile gitmiyo onumuzdeki sene baslicak....
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

jugentamt