|
|
|
götür beni ,gittigin yere. |
Sevgilinin götürdügü yere gitmelimi..? Yoksa mantiklimi olmak lazim.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ferhat göcerin dedigi gibi yapalimmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gittigi yerde ,yatacak bir yeri vardir belki.? Pe$inden gitmezse bilemez.? " Götür beni yattigin yere," payla$mak istedigim konu ile ters dü$üyor. Tavukla pommes,mavi hap tesiri yapmi$ anla$ilan. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm elfieda Ya$am $artlarinin uygunlugu $art diyorsunuz.. Cok bir beklenti degil bence. uyarsa arkama bakmam giderim diyorsunuz. tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hap i$in espirisi Konumun yattigi yerle ilgisi yok. yanli$ anlamaya müsait bir yanit degildi beni. Biz türkler, karnimiz doyduktan sonra fantazilere acigiz ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samimisiniz.. Mantik her zaman $art..Kör gibi a$ik olsak bile.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yigit,yattigi yerden belli olur derlermi$ ya. senin dedigin olsun. saygilar,ve tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadirin götürdügü yer gitmeli ----- aşık olma, aşk ol! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. güven $art. arkanda tüm diger sevdiklerimizi biraksak dahi,sevgilimin arkasindan giderim dediniz.. Sevgi her$eye kadirmi$.. helal.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm hsg.. haydara ne oldu giii..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam  ayrildik ya amannnnn ----- aşık olma, aşk ol! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 %,cok zor ya.. In$allah gelir . tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haydar ve sen ayrildiniz..ve sen agliyorsun.. kadir kim $imdi..? yeni eni$temi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam senem. Ba$ka secenek olmasa,,ya gel ya kal derse..kalirim diyorsun. tercihine saygi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haydarin üstüne gül koklanmaz  ,,,,haydar kedisiz olmaz kadir bizim kapici ----- aşık olma, aşk ol! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güle bak..dikeni gülünden daha cok.. ayidan 5 dakika önce dünyaya gelmi$ haydar eni$tem..  espiri anlayi$ina inandigim icin yaziyorum.. Gönül bu..aka da konar.. .oka da. Ben onu side ,colakli plajinda gördüm.sahile inince millet denizden kacti.. vayyyyy,kapicimiz var hemde kadir.. kim inanir..Kadir inanir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahah öyle ya karizmatik adam emme ,,,ya side salandi o gelince ,,,miau ......kapicim pek sugar sabahlari süt getiryor kapima ----- aşık olma, aşk ol! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seven insan,sevdigini ya hep ya hic diye bir zora sokmaz diyorsun. mantikli bir cözüm sunar.. Bencede öyle.. Ama benim istedigim yere o gelsin demek ..biraz cesaret i$i,veya sevdigine güvenmemek..gsliba.. yaniliyormuyum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya..very sugar ya.. Haydarin Killarini kirpsak cift ki$ilik yorgan ve yastik cikar. Kapicin i$i birakirsa ben olayim..hergün 2 L.süt $irketten. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.hsg. Risk hayatta alinirken, cok dikkat edilmesi gereken bir faktör. A$k hayatinda riske yer olmamali.. gönülden inanilmali..kismetse demek güzelde..sevdigine güvenmeyen icin risktir. cok tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!