|
|
|
turkiyeye donmek |
2004 den buyana almanyadayim... yakin tarihte yine gidip vizemi uzatacagim ...annemde tarigten bu yana burda birde bura dogumlu uc yasinda cocugum var alman pasaportlu..aslinda ben cocugumun dil geliusimi icin almanyada kalmak istiyorum... bir tafraftanda gitmek gidersekk pasaportlarimiz ölurmu yada öldurmemek icin ne gibi seyler yapilabilir....yani en fazla turkiyede ne kadar kalmaya izin veriyolarrr... cok kararsizim ne yapmaliyim bu konularda ... bilgisi olanlar yazarsa memnun olurum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turkiyeye donmek |
bende gidiyorum geliyorum 6 ay durabilirsin ben öyle ediyorum ama burda hic bir baglantin olmuyacak yani arbeitsamt gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turkiyeye donmek |
suan oralara bagliyim ama gidecegimde hepsini iptal ettiricemm....peki ne yapilmali polisten izin kagidi almalimi 6 aydan fazla kalmak icin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turkiyeye donmek |
birde diyolrlarki sadece mekliler alti ay durabilir ben geleli uzun yuillar olmadi .bu sorun yaratirmi..pasoprtlarimzi oldurmekde istemem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turkiyeye donmek |
6 aydan fazla kalirsan yabancilar polisinden izin alacaksin eline bir belge veriyorlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turkiyeye donmek |
ben devamli gidim geliyorum tr de6 ay kaliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turkiyeye donmek |
peki sen alti aydan daha uzunn niye kalamiyorsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turkiyeye donmek |
polisde izin almak gerek onuda hic bas vurmadim islerde var burda karisdirmak isdemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turkiyeye donmek |
annen yabancilar polisine bildirirse isdedigi kadar kalir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turkiyeye donmek |
andiyelimki polisten izin kagidi alindi anmeldung yapilacak biyermi aramam lazim ondan sonra..anmeldung bir yerde gozukmesi zorunlumu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turkiyeye donmek |
evet aynen anmeldung yeri olucak yoksa sorum cikar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turkiyeye donmek |
rica ederim sadece bildigimi söyledim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turkiyeye donmek |
hayirrrr hic olmaz ya azalma er burdan sigortasini ipdal ederseniz daha fazla olur benim bildigim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turkiyeye donmek |
tr de herhangi bir sigortaya kayit varmi annenin babanin o zaman olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!