|
|
|
The next..is your ex. |
Selam arkada$larim. eski sevgilinizle yeniden ba$lamak..?? Ein neue anfang mit deiner ex.?? New beginn with your ex lover..?? OLabilirmi..?
Hat es ein sinn.? is it maybe.?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The next..is your ex. |
Ikinci defa ayni hatayi yapmakmi olur..? Hatayi telafi etmekmi olur.. Yorumlarinizi merak ediyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The next..is your ex. |
Tükürdüğünü yalamak, Aynı hatayı yada hatanızı tekrarlamaktan hoşlandığınızı belirtmiş olursunuz. ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The next..is your ex. |
aslm.tsk.ederim. Ama ilk ayrilikta belki hataydi.!!! ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The next..is your ex. |
Amalar ile bir hayat sürmez, Kalbinin sesi yok aşkın ateşi bunlar zaten aptal olan halkları, Massallar ile uyutmanın başka versiyonudur, Bu yüzden sevgi ve saygı ki saygı aklın yönlerdirdiği bir olgu ise eee o zaman, Demekki aklı doğru kullanabilen her varlık mutlu olabilmelidir, Bundan dolayı her insan mert olmalıdır biten bir şeyin ardından, Ağlayıp sızlanmamalıdır yolcu yolunda olması gerekliliğini bilmeli vee, Yoluna kaldığı yerden devam etmelidir unutmayalımki ama sı olan hayatlar, Büyük ihtimal pişmanlıklarla yoğrulanlardır... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The next..is your ex. |
hayatimda "ke$keleri" bende sevmedim. Hic geriye bakmadim. Pi$man olanlar oluyor...hatalarini kabul edenler oluyor.. Eski a$kina bir $ans vermek istemezsin yani. Ya da sana verilen $ansi kullanmazsin. saygilarimla tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The next..is your ex. |
Eski Sevgili ile yeniden baslamak??? Arkadasim, ben sahsen kendi adima konusayim Rabbim yazdiysa bozsun derim!!! Kesinlikle istemem.... Sen tabi ki bu konuda diledigini yapmakta Özgürsün ama yürürmü orasi mechul.... hi:  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The next..is your ex. |
Yazdıklarımı anlayabilen birisini görmek gerçekten hoş, Doğru ve tam olarak tercüme etmişsiniz diyebilirim, Gerçek anlamda söyleyebilirimki pişmanlíklar saadece ve saadece, Aptallar için olan bir olgudur, Bu hayat bizim bir defa geliyoruz ve inanki pişmanlıklar ile kaybedeceğimiz, Vakitler aslínda kendimizi ettiğimiz küfürlerdir, Biten bitmişdir bir daha denemek aslínda hayatın sana sunduğu ileriyi, Geriye götürüp kendini eskitmektir... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The next..is your ex. |
aslm.hsg. Sizin karariniza saygi duyarim. Ayrilma sebebleri..Ya$anan acilar.! Bunlarin tekrarlanmasini bende istemem.
Ama bir iz birakmi$sa.hatiralar canlaniyorsa,özleniliyorsa.olamazmi..Sil ba$tan.? ? ? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The next..is your ex. |
Tsk.ler. Ben $ahsimca herkesin bulundugu durumu kendisinin degerlendirmesi gerektigine inananlardanim. Önyargili olmadan,gecmi$i dü$ünerek...eski hatiralarin anisina,güzel bir degerlinderme gerekir diye dü$ünüyorum. Ayni hatayi 2. kez yapan bir daha kolay kalkamaz.Bunu yenmemiz lazim. ya dediginiz gibi,zaman kaybi,veya,sevgiye ir $ans..rulet gibi yani. saygilarimla.tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The next..is your ex. |
Valla Arkadasim onu sen bileceksin ben birsey diyemem yargilayamam da seni, ama benim icin bitti ise bitmisdir geri dönüsü olmaz dünyada bir ben birde O Sahiz olsa bile Olmaz... Umarim ve dilerim senin icin insallah deger ve hersey eskisinden cok daha güzel olur   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The next..is your ex. |
aslm.tsk.ler. Denemeye bile degmez diyorsunuz. Zaten kavgali ayrilik varsa geri dönü$ imkansiz gibi geliyor bana.
Insanlar bazen lüzumsuz nedenlerden ayrilip,sonra pi$man oluyor. Böyle hallerde bir ikinci deneme yapilmamalimi sizce.? Yorumunuza tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The next..is your ex. |
Konu, umumi saygideger forumda$im. Yani Ba$imdan gecen degilde,olmasi halinde nasil davraniriz diye bilgi ve deneyimlerinize ba$vurdum. sagolun.Iyi geceler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The next..is your ex. |
Bir kere ayrilik....no peace yani. tsk.ler.(o polemik ..sanirim sizin topicinizdeydi.deyimimle) tsk.ederim saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The next..is your ex. |
o durumlarda i$ bitmi$tir.. Dünya bir yana.. Bazen oluyor ya,ufak fikir ayriligi,zevk tarti$masi.. ayrilik ya..oluyor i$te...Belkide olmamasi gereken.
Taviz vermek gururumuzu alcaltirmi..? Erkekligimizden macolugumuzdan ne eksilir. veya tam tersi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The next..is your ex. |
olur olur ben 5 defa baristim ve 6 defa ayrildim eski sevgilimle
----- Atam Türk Milletin ruhunda Türk Bayraðý gibi dalgalanan bir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The next..is your ex. |
gracia... senora.oder senorita.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The next..is your ex. |
mutlaka.. iki tarafinda kararli ve tavize acik olmasi $art. yoksa alttan alan sonra ezilebilir.
sagol efe karde$,samimi yorumuna tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The next..is your ex. |
aslm. hesabima göre $uan tam ayrilmi$siniz. Kismet mi desem..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The next..is your ex. |
Aslm tugrahan arkadasim.
haklisin ya.. Biz öyle ayriliklar yapiyoruzki.geriye dönü$e ihtimal birakmiyoruz.. Tabirinle,Bardagi kiriyor ve o kirik bardaktan icmeye cali$iyoruz. helal.. Insan ayrilsada dost kalabilecegi bir tarzimiz yok.. Köprüler atiliyor... Bence cogu kez Bo$unaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,, saygilar arkadasima:
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!