|
|
|
Elinizde Sihirli Bir Deynek Olsa.. |
..Kiz yada Erkek Arkadasinizin Hangi Yönünü Degistirirdiniz? ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben olsam ne yapardim .. fazla dir dir yapmicak. fazla alisveris etmiyecek..somra emmmmmmmm.. ve dürüst olmasini isterdim.. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu cok kötü bir örnektir..bunun aynisini erkeklerde yazabilirdi.. ben espiri yöden yazmadim hanim efendi,,ciddi anlamda yazmistim . ! ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
estafrullah ben niye cocukluguna vereyim herkes yasina göre davranir.. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzel kardesim.. olayi alaya alinsin diye eklemedim ben.. beynin almiyorsa birak baskalari yazsin kalabalik yapmiyalim lütfen !!! ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizede iyi geceler.. kalabalik yapmiyalim.. siradaki gelsin .. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bazi kadinlar saftiriktir her seyi anlamaz ----- ÇAKAL gibi DOSTUM olacagýna ASLAN gibi DüSžMANIM olsun.!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durüst olmayan biriyle neden berabersin diye sorarlar.. Valla durüst olmayan birini degnekle degistirdikten sonra cani istemez insanin...
Hatunlarda toplanmis bidi bidi ediyolaryok en iyi erkek ölü erkektir, yok bilmem ne durüst erkek kalmadi falan..
Sanki kadinlar bu zamanda cok durüstte gelmis konusuyolar.
Zaten biraksan en durüst kendileri, hatta düsünüyolar "Ulan ben melek gbi hatunum ne isim var dünyada , cennete gönderseniz ya beni !" diye...
Yalniz kalmanin verdigi aci duygulari burda tüm erkekleri kötüleyip asagilayarak anca tatmin etmeye calisiyolar... En iyi erkek ölü erkektir diyen hatuna senin baban hangi cinsiyettendi diye sorunca aileyi karistirma derler ama..
Hadi bakalim iyi sabahlar...
( ha bu arada sihirli degnek diye birsey yoktur, illa sihirli degnek sahibi olmak isteyen hatunlarda bir an önce bi erkek arkadas edinsin kendine..) sinir bozuyonuz sabah sabah ... ----- itler bile gülecek kimsesizligimize... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ikinci cümlemde Durüst olmayan birini degnek ile degistirsen "BILE" cani istemez insanin !" diyecektim BILE eksik kalmis. ----- itler bile gülecek kimsesizligimize... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kendine dürüst davranmayan ,baskasinada dürüst davranmaz..
burda cok güzel dost sandiklarin insanlar var saniyorsun ,bir bakmisin kendini sildirmis hic birsey söylemeden yada vedalasmadan.. dedigin gibi dürüstlük cok önemli ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dedigin gibi herkimse dürüst kalamiyor bazen istesede seytan onu saptirabiliyor.. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyide biz insanin agzini burnunu degistirmicezki  messela diyebilirsin benim esim yada erkek arkadasim cok sigara iciyor yada icki iciyor yada herhangi kötü aliskanligi var bunu gidermek isterim diye düsünmedinmi ? messela ben cok demisiyimdir su huyuna gicik kapiyorum diye ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben herhalde anlatamiyorum düsüncelerimi.. dedigin dogru kimse kimseyi degistiremez.. zaten benim sorumdada " Elinizde Sihirli Bir Deynek Olsa " diye sorumu sormustum ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Içimi dõkmek isterdimde çok õzele giriyor kalsin ----- Gõzlerin Doguyor Gecelerime |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanada bir Sihirli Bir Deynek degdirmek lazim ozaman icini tamamen bosaltman ve sakinlesmen icin ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozamanda dünyanin tadi tuzu olmazdi.. hep iyilikler kalirsa bir kac tane kötüyü birakirsin ortaligi karistirsin diye ara sira heycan lazim hayatta .. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yooo ben õyle bisey yazmadim ----- Gõzlerin Doguyor Gecelerime |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ama baya lazim o deynekten  Yoksa bitanesi hepsine yetecekmi sihirli degneyin? ----- Gõzlerin Doguyor Gecelerime |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim tanidik bir kiz var kocasini ne piskopat oldugunu bile bile onunla evlendi.. ask iste akada konuyor b.. konuyor .. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende yorumun icin tsk ederim.. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!