|
|
|
baslik param tam olsun evlencem |
//img.webme.com/pic/k/kilicsinemaevi/gelin5.jpg |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bak hic düsünmedim beni onu,bende bu para neden birikmiyor diyordum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet kardes cok sor düsünüyorum düsünüyorum isin icinden cikamiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet hafta da bir calismak var bir kere ile de olmuyor,ayda 4 kere ediyor..hic para cikmiyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eve artik evde kalmak var yada dedigin gibi kizin birini tutup kacirmak var sorlan,oda sor be kardes kanunlar var kizi kiz sayip 20 yil hapise de atarlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok ben bu sevdadan vas gecdim baska yollara bakim,zengin kiz bulcam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim baska fikirlere bakiyorum hahaha zengin bulcamhahaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bende öyle cok düsünürdüm artik biri olsun,bu devir de ya kadin da yada erkek de olcakki mutluluk olsun,bayan da yok erkek de yok 90% ayrilik oluyor benim düsüncem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha onu da düsündük arkadaslar ile hahaha sorlan olursa hapis olur,akil olanda culsuz birine kacmas |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok cok zengim olurum evlenmekden de vas gecerim arkadaslar ile aramis da karar verdik,ve ben bir karara vardim zengin lady bulacam americadan felan,yaban ellere de gitmeyi göze aldim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha ortada kiz da yok hahaha.kiz yok para yok ben varim culsuz halim ile |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen gene de o fenigleri ver dügün de kiza bisey takmak lazim dimi ,bende kiza iki cuval fenig takarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha versin haha bakarsin isler yolun da gider bende evlenirim bu culsuz halim ile |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet kötü günler icin di dimi....simdi bana o kizi kim bulcak evlenmem icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahhhhh benim melek kalbli deryanurum.cok bütün tartismali konuya el atdin..bana cok zengin lady lazim amerikali zengin yani aurupa zengin lady birakmamislar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok be zengin lady burda ne yapsinki.birde amerikali lady burda ben hic görmedimki öyle lady.... karar verildi ve amerikadan gelcek o lady heee birde zengin yatli katli olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya artik iyicene pes etdim bir oma ile evlenim o öldükden sonrami,yuvami kursam acaba iyicene kafam karisdi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok zengin bir oma yani |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biliyon demi bir evlilik yapdim.ne kadar masrafli is oldugunu biliyorum..yada kiz tarafi beni kandirdi o erkek tarafi yapar bunu erkek taarafi yapar diye diye bitirdiler..bu isler nikah sekeri ile basladi cok sevinmisdim o sekerleri alirken ucuz da degillerdi ama dokunmadi,nikahdan sonra 45kisiye yemek baya agir geldi millet sanki bir hafta önceden bisey yememis,yok bunlardan önce söz vardi adet diye bütün ailesine birine ayakkabi birine canta kiz arkadaslkari bile herseyi istedi...artik devammini anlatamayacam cok dokunuyor deryanurcum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deryanurcum evde kalmis keskene bende evde kalmis olaydim,,ne aksamlari ya daha cok görüsmek olcak kilibler de yorum da |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!