|
|
|
erkeklerin bayanalardan calisma istegi |
evde calisiyor zaten kadin yan gelip yatmiyor merak etme |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  selam senem. Bende ona benzer yazdim konuya.. nati kafa nati mermer. sanki onun parasini yiyip,yan yatacakmi$ gibi cevaplar aldim.. Sagolsun genc nüfusumuzun okuyanlari,meslek sahibi olanlari artiyor. Doktorasini yapanlar,avukat olan,kendi ayagi üzerinde evlendikten sonrada durmak isteyen,ailesine mutlulugu icin katkida bulunmak isteyen genc bayanlarimiz hala var..$ükürki var. Ama ben evlenirim ,evimi ceviririm,etliye tuzluya kari$mam diyenlerde var.. Bunlar zaten, bu yeni hayat ya$ama tarzlarina ali$amami$,cali$mayi sevmeyen..kurtulu$u evlilikte arayan ki$iler..ha..kiniyormuyum..asla.. onlarinda olmasi lazimki..Digerlerinin kiymetini bilelim.. saygilarimla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ucuz atlattin maho.. Neredeyse kim vurduya gidiyordun.. Bence teklifini geri al. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memo amma patran tatliymisha.aman san gelen meslegi olsun kendi ayklari ustunde dursunda senin bi kurusun gecmesin aman aman .sen evinin bi odasini havuz yaptir icinede paraciklarini doldur arasira icine atlar yüzersin. paraciklarinla mutlu mesut gecinirsin hic dokunmazzsin onlara sadece sayar sayar biraz oksar koyarsin .hahah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  Takke dü$tü kel göründü lafo.. Bayan arkada$in niyeti ortaya cikti.. seninde yazdigin gibi,aile reisi cali$amaz olursa,bu aile cöker. Hem zaman öyle degi$tiki..Yemek yapmayi seven,ütüsünü e$ine birakmayan,cocugunun altini almaktan zevk alan baylar cogaldi..Cali$an e$e yardimda takdir ediliyor umarim. Dü$ün ya..20 sene okuyan bir bayan,meslegini icra etmek istemezmi..? emegine yazik degilmi.. Bu gün sünnet yarin deniz misali hemen cocuk yapacagim ve bakacagim ben cali$amam demek zayifliktir. Aile planlamasi olmayan sadece,kendisini dü$ünen ve ayri dü$ünenleri tinlamayanlar var. Biz elimizden geldigini yaptik sanirim.. saygilar.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
size yazmanin ,sizde deger kazanmiyacagini bilmeliydim.. Bilhassa beni iyi anlamanizi isterdim.. Ayri fikirde olmami kabul edemiyorsunuz. saygilarimla..esen kaliniz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merak etme belkide senden cok calismisimdir ve halende calisiyorum evin butun isleri bana bakiyo disari iceri tamir isleri getir gotur.onca merdivanlerden yuk tasi indir evin isleri cocuk isi...bugune kadar calistim ve calisiyorsam..tabikide evlenince rahata ermek isterim.. halen rahata ermiceksem ben oadami napim oyle adamada adam demem..hem bekarken calisim bide evlendikten sonra yada hayatimda erkek olsun.hem ona hizmet yapim hem adam eli cebine varmasin oylemi.. okadar enayi degilmdir siz enayi kalabilirsiniz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk.ler.. Birde bu güzel degerli yorumlar dogru adrese gitse.. Dedigim dedik diyor.. yapacak bir $ey yok. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bosverin calisan kadini filan öyle sey bize ters düser.
Kadinin sirtindan sopayi karnindan da sipayi eksik etmiyeceksin................   ----- Atam Türk Milletin ruhunda Türk Bayraðý gibi dalgalanan bir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunlar erkek olamaz efendim,,,istek ve arzuya göre kadin calisabilir ,,,ama benim haydarim ölse calisdirmaz beni ... ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baska türlü binecek sana kilo bakimdan degil  hahahha ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tövbe tövbeeeeeeee
bana baaaaaaak atesle dans ediyorsunnnnnn ben bekarim yakisikliyim kolayca inanirim, öyle bana inerim binerim deme, yanlis anlarimm    ----- Atam Türk Milletin ruhunda Türk Bayraðý gibi dalgalanan bir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahhaha oldu gözlerim doldu bende bekarim güzelim özlerim binerim inerim  hadi be pazarda görsem seninle pazarlik etmem yilismayin lütfen fanlerim kiskanabilir  hahahah ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bana baaaaaah heleeee
benim hayran kitlem genistir Facebook ta bile tami tamamina tam 1,5 hayranim var görüyorsun cok sevenim ve begenenim vardir
herkez benden cekinir, korkarrrrr cünküüü
bagrimda sirtimda killar var kirli sakalim var ayakkabimin üstüne basarim ceketimi sirtima atarim
gecenlerde seyde bir dondurma yiyordum kadinin tekine ters bakmisim kadincaz korkudan oracikta dogurdu......... ----- Atam Türk Milletin ruhunda Türk Bayraðý gibi dalgalanan bir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 bebegimmm yerim havani bana bakandanda aninda inme binme hastaligina tutuluyor ,,,hahahah bende cok pis funku hastaligi varda  senin kirli sakalin varsa benimde kirli kedim var ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadınlar kendilerine neler verildiğine değil, onlar için nelerden vazgeçildiğine bakar. *Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HIIIIIIII$$$$$$$TTTTT ne o öyle bebegim filan yumoslar gibi Benim havam Katharina kasirgasi gibi 2 Km önümde gidiyor sen biliyormusun 
bak iyilesecek hastanin doktoru ayagina gelirmis cok sanslisin   kendimi tanitayim size Hayat unisinden Gynokolog dr. Abuzer her hastaliga deva bulurum
----- Atam Türk Milletin ruhunda Türk Bayraðý gibi dalgalanan bir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahah ay seni dogunda yumosla yikanmislar cok sekersin cicisin ya ....sütoglan agzin laf dogruyor tekniklerini birde görsek sana oscar veririz ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!