83 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 02.02.13, 22:46 Nr.: 1 Antworten

erkeklerin bayanalardan calisma istegi
erkekler artik sadece calisan,zengin,parasi,arabasi,evi olan bayanlari tercih ediyolar.. evlenicekleri hanimi calistirtmak evini gecindiren kadini tetcih ediyolar.. sizce bu erkekler hangi katagoriye giriyo...bayanlar boyle erkegi tabikide kabul etmiyolarr.eger evin gecimini ve calisacaksam birtek adami napim diyorlarr..
0

Beitrag gepostet am 02.02.13, 22:58 @mainzlibayan Nr.: 2 Antworten

Hayat mü$terek.
    Payla$tinmi her$eyini payla$acaksin.
Bedavadan ya$ama bitti artik.
yok altin günü,konken partileri..mazide kaldi,,i$lerine gelirse..

-----
HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM.
0

Beitrag gepostet am 02.02.13, 23:01 @memo53 Nr.: 3 Antworten

memo 53 hayat musrterekse karini calistirip sen bi lokma ekmegini kadina yedirtmiceksen  okadininda senin gibi birine kalmicagi kesin  hayat mustrerekse erkekler gibi kadinda aldatabilir ohalde degilmi
0

Beitrag gepostet am 02.02.13, 23:09 @mainzlibayan Nr.: 4 Antworten

önce  özür istemiyerek sayfana girdim.
     Gerekirse herikisde cali$acak,ev i$lerini payla$acak.
Güzel bir gecim icin herikiside ellerinden geleni yapacak mainzlibayan.
    Aldatma ne alaka konunuzla ilgisi ne..
Aldatan bir erkek e$ini kiminle aldatiyor..?elbette bir bayanla
Kadin aldatirsa kiminle aldatacak.elbette bir beyle..
   Konunuza hakim olunuz ve önyargili yazmayiniz lütfen.

-----
0

Beitrag gepostet am 02.02.13, 23:15 @memo53 Nr.: 5 Antworten

calismaya gelince hayat musterek oluyo baska ozel konularda olmuyoo  oylemi... bence gercek erkek karisini elalemin islerinde calistirtmaz..zaten kadin evde calisiyo gun boyu bitmek bilmeyen ev isleri utu  bugun ne pisirsem yaninda ne yapsam,camasirdi ,asmasiydi bulasik ,alisveris,..cocuk varsa ..onun giydirmek yedirmek  arkasini toplamak..yani gun boyu zaten evde calisiyo kadin..
0

Beitrag gepostet am 02.02.13, 23:19 @mainzlibayan Nr.: 6 Antworten

Ya siz beni anlamak istemiyorsunuz,yada ben kendimi ifade edemiyorum.
   Hayat mü$terek dedim,her i$i payla$mali dedim.
Maddiyat müsade etmiyorsa bayanda cali$mali diyorum.
  Neyse saglik olsun.istediginiz gibi yorumlayin.Benden saygilar,ve müsaade.

-----
0

Beitrag gepostet am 02.02.13, 23:25 @lafontaine Nr.: 7 Antworten

aklin yolu bir lafo..gayet normal..
tsk.ederim.

-----
0

Beitrag gepostet am 03.02.13, 00:00 @lyrics Nr.: 8 Antworten

evet.bence butur dusunen bayanlar..kocalari tarfindan ya ac kalma noktasina geliyolar..bi cok erkeke dusunmez kadinina para birakipda evine  alisveris yapabilsin ..yada carsida kendini mutlu edecek kucuk bi hediye alsin..erkekeler eve hep elei bos gelmeyi marifet zannederler.mesela bugun eve sunu goturum yada cocuma sunu alim sevinir yada esime gibi seyler bilmezler...hep para hesabi.oyuzden kadin da acliktan olecegine bi is bulup eline para gecince  oyle adam bana lazim degil diyip   ayrilirlar
0

Beitrag gepostet am 03.02.13, 00:05 @haydar1 Nr.: 9 Antworten

Selam haydar1 arkada$.
  yorumunu okudum ve coguna can-i gönülden katiliyorum.
Ama benim öteki yorumlarimi dikkatli okumadigina ...ve bu bayanin daha dün bu forumda koca aradiginida okumami$sindir.
   O sebepten ilk yorumumu $aka kari$imi yazdim.
Bende bir anne sahibiyim,ve bir annenin neler yapmak ve katlanmak zorunda oldugunun bilincindeyim.
   Beni ba$kasina kinayacagina,bana direk yazmani beklerdim..
O zaman bende belki sana adam gibi adam derdim.
    Ne istedigini bilmeyen bir bayana yalakalik yapmak ugruna beni burada ele$tirmeni kiniyor ve özür bekliyorum.
  Konumuz anne fedakarliklari degil...Erkeklerin son yillarda evlenmek icin cali$an bayanlari tercih etmeleri.
Ben yorumumu yazdim ..ele$tiride aldim,tbr.te
Hani senin cevabin..?
O da benden olsun.
selametle..

-----
0

Beitrag gepostet am 03.02.13, 00:06 @-maho- Nr.: 10 Antworten

maho sen evde haralde zannediyonki bos bos oturuluyo oylemi. kendinle karistiriyon galiba..baynalrin evde 24 saat isi bitmez ve oturamazlar... calisma belli bi saate bitiyo ..ama ev isleri bitmiyo... zaten seni istemem.bana bastan calisacaksin diyen erkek..senden cok var. ben bulunmazi ariyorum belki
0

Beitrag gepostet am 03.02.13, 00:10 @lafontaine Nr.: 11 Antworten

cocuklar icin olsa bile oyle adam cekilmezz
0

Beitrag gepostet am 03.02.13, 00:18 @lafontaine Nr.: 12 Antworten

cekenler neden var benim tahminim..kendilerine olan guvensizliktende olabilir..yani bu kotu elimizden giderse .baska birini bulmak imkansiz olabilir diyede olabilir  kari koca iiliskisinin bitip birdaha kimseyi bulamayip geceilgisizligi korkusuda olabilir.. sahsen ben omur boyu bekar kalsamda oyle erkegi istemem beakr kalirim daha iyi..
0

Beitrag gepostet am 03.02.13, 00:34 @haydar1 Nr.: 13 Antworten

Benim yorumum ho$una gitmediyse,ya ismimi yazma,ya da bana direkt yazmani beklerdim.
  Yorumun harika ama,Ba$kalarinin yorumunu kinayarak,kendi yorumunu yazmaya ne gerek vardi.
Arkada$ca ricam.Konunun icerigine yazmandi.
   Bu bayan arkada$imiz,dün gece koca ariyordu.Bu gece.erkeklerin cali$an kadinlari tercih ettigiydi.Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Yalakaligi bildigini saniyorum..
   Yagcilik yapmak..yaranmak ho$ görünmek icin,lehine kompliman yapmak..Benim bilgilerim dahilinde.
  Ama konumuz..hicbir zaman vefakar.cefakar,cileke$,annelerimiz,kadinlarimiz olmadi.
     ve bende kadin parasi yiyerek gecimini saglayan birisi hicbir zaman olmadim,olmayacagim.
saygilar,kirmadigimi umarim.Hayirli pazarlar,güzel muhabbetler.

-----
0

Beitrag gepostet am 03.02.13, 00:35 @-maho- Nr.: 14 Antworten

esimin kendine ait isi olursa iki satlik yardimci olabilirdim oda kendi isim dusuncesiyle tabi..ama elin isinde asla calismam aslinda yeterince calistimmda...evlenirsemmm yada sevgilm olursa asla calismam adam bbakmasini bilmeli .........sorumlulugu bilmeli hep para biriktirmeyle olmazz..sen kendine calisacak senin cebinden para cikartmicak bi enayi kadin ariyon sanirim.oyle varmi acaba varsa uzulurum..

bide demissinki evde oturmakla ayni kalinir..bikac sat calismakla kendine biseyler katili..evet kattilir  ornegin  bel agrisi,,yavas yavas sagliktan olma gibi sonu hastaneye giden biseyler katilir.. el isi kolay degildir .seni aslan kafesine yada timsah yuvasina bile soktururlar ornegin..
0

Beitrag gepostet am 03.02.13, 00:37 @mainzlibayan Nr.: 15 Antworten

yasi kac olami o dedigin bayanlarin?

benim hic haberim yokdu bu islerden yahu

-----
Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D
0

Beitrag gepostet am 03.02.13, 00:48 @-maho- Nr.: 16 Antworten

bekarken calisim bide evliyken iki misli calisim oylemi hem ev isi hem disari isi.peki sen ne halta yarican ohalde ben evliykende kendimi iki yere kosturarak yipratiyosam senin gibi adami napim.yada sen ne hlata yaricani saniyon.. altin kaplamamisinnnn sen  hahah
0

Beitrag gepostet am 03.02.13, 00:52 @mainzlibayan Nr.: 17 Antworten

Adam gibi Adam karisini calistirtmaz.... bu benim düsüncem....
0

Beitrag gepostet am 03.02.13, 01:01 @-maho- Nr.: 18 Antworten

maho..
Birak cali$masin ya..
Senin tükkanda lüzumsuz i$ler müdiresi yap..
Hic olmazsa yemek yapmamak icin bahanesi olur.

-----
0

Beitrag gepostet am 03.02.13, 01:01 @hircinkizx25 Nr.: 19 Antworten

Haklisin arkadasim,

ama evlenince zaten bütün gün ev isleriyle ugrasiyorsun camasirdi, bulasikti, yemekti, ütüydü...

Eeehh birde cocuk olunca tamamdir artik, yazik yani bizede yazik bir erkegin boynunun borcudur kadina coluguna cocuguna bakmak....

0

Beitrag gepostet am 03.02.13, 01:03 @hircinkizx25 Nr.: 20 Antworten

yoo ben cok calistim..hatta turkiyede okadar calisitimki hep parasizzdi..orda aylikda vermiyolarr  nedeni meslek ogreniyosun nasil oolsa diye..cok calistim boylee sonra almanyadada calistimmm  bicok yerde butun ay calismama ra paramda kalmistirr mesela...kisa kisa uzun saatler  cokkk calistim ve.lendigimde yada sevgilm olursa oda evlik sayiliyoo sonucta benle olmayi biliyosa cebinden para cikmasinida bilecektir...oyle adama adam diyorum ben bende boylee
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!