|
|
|
erkeklerin bayanlara ilk sordugu top 5 soru nedir.. |
ilkini ben solyluyorum.. daha adini bile sormadan ..ne is yapiyorsun dur.....digerlerini siz bulun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm yas kac nerden?hihi: ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam meseginiz nedir.evlimisin,bekarmisin,cevap yok ayrildim,cocuk varmi,birde suna sinir oluyorum kendi cocuklari var ama baskasinin var dendimi yazmiyorlar onunkisi cocuk bizimkisi it enigi sanki kimse kendi gecmisini sorgulatmiyor ama seninkisini igne deligine kadar soruyor burda es ariyan gercektende ahmak derim bay,bayan ayni ayrim yazmiyorum iyi sohbetler size polimik sevmiyorum.sadece gercekleri konsurum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam meseginiz nedir.evlimisin,bekarmisin,cevap yok ayrildim,cocuk varmi,birde suna sinir oluyorum kendi cocuklari var ama baskasinin var dendimi yazmiyorlar onunkisi cocuk bizimkisi it enigi sanki kimse kendi gecmisini sorgulatmiyor ama seninkisini igne deligine kadar soruyor burda es ariyan gercektende ahmak derim bay,bayan ayni ayrim yazmiyorum iyi sohbetler size polimik sevmiyorum.sadece gercekleri konsurum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet kimseyle tartismam gercekleri derim yalanmi arkadas söyleyin bana bunlar moda olur gibi olmus  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok yok kaybolmamissin bak burdasin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok yok kaybolmamissin bak burdasin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malaesef artik erkekler artik bayanin erkege sormasi gereken sorulari sormalariyla kendilerini hemen belli ediyolar.. ilk sorulari dedigim gibi neis meslek nedir gibi sacma sorulardan basliyolar.. kadin calisip kendi parasiyla geciniyosa seni napsin be adm oyle degilmi.. ilk sorulari budur digerleri isinizi mesleginizi ogrendiklerinde icleri rahatlamis durumda sorulari gelir..ikinci soru hic degismez.nelrden hoslanirsin ..maksat derin konulara yavas yavas inmek.. sanki hakikatten bisey becereceklerde ..yagmasakda gurleyelim diyolar iste.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet maleseföyle oldu artik,yok erkege ihtiyacdan degil sorunun esas nedeni su kadin parasi yiyen erkek cogaldi bin bir takla atiyorlar,valla yeminle bir abi vardi burda bana birgün sunu söyledi valla parali bir bayan bulsam evdeki kariyi bosarim dedi e yuh abi dedim cahil kisiler yok degil,birde suna kil oluyorum,evindeki kadinina canim demez burda kim oldugu belirsin inmisir nedir bilmez siralar tatli sözleri onun % 1 ini evindeki esine dese zaen kul olmus valla pas pas olurda iste modalik ortam buyur bak yasa gör. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet maleseföyle oldu artik,yok erkege ihtiyacdan degil sorunun esas nedeni su kadin parasi yiyen erkek cogaldi bin bir takla atiyorlar,valla yeminle bir abi vardi burda bana birgün sunu söyledi valla parali bir bayan bulsam evdeki kariyi bosarim dedi e yuh abi dedim cahil kisiler yok degil,birde suna kil oluyorum,evindeki kadinina canim demez burda kim oldugu belirsin inmisir nedir bilmez siralar tatli sözleri onun % 1 ini evindeki esine dese zaen kul olmus valla pas pas olurda iste modalik ortam buyur bak yasa gör. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haklisin.. cocugunun anasina demezler disardakilere cok guzel laf etmesini bilirler..erkeklik devri bitmek uzere cok az kaldi gercek mert cesur yurekliler..bence boyle..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mevlam akil fikir versin ne diye bilirizki baska,evet gettikce yok olma türüne dönecek bu bay,bayan ayni cok nadir kisiler kaldi gibi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet erkeklerin devri yavas yavas bitiyo..bir elin parmagi kladar kaldi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hangi sehirde kaliyorsun Ne is yapiyorsun yanliz mi yasiyorsun evli bekar seni görme sansim varmin/Tel
----- Meleklerime küfret de þeytanlarým haz alsýn! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mevlam akil fikir versin ne diye bilirizki baska,evet gettikce yok olma türüne dönecek bu bay,bayan ayni cok nadir kisiler kaldi gibi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herkesi kendimiz gibi görmüyorum eskiden görüyordum,bazi olumsuzluklari görünce bu kanatta vardim burda cok cirkin seyler de oluyor onun icin sapitiyorlar artik diyorum onun var benim yok o onun benimde olsun diyenmi yokki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herkesi kendimiz gibi görmüyorum eskiden görüyordum,bazi olumsuzluklari görünce bu kanatta vardim burda cok cirkin seyler de oluyor onun icin sapitiyorlar artik diyorum onun var benim yok o onun benimde olsun diyenmi yokki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiminle dans ediyorum?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilk soru: wollen wir zu dir oder zu mir? ----- Atam Türk Milletin ruhunda Türk Bayraðý gibi dalgalanan bir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilk sorum : üstünde ne var !?
hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!