|
|
|
adam olmayan zengin bir e$mi..?? |
zengin olmayan adam gibi adammi..? Tercihiniz nasil olur..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.deryanur.. Nefesi aclik koksada adam gibi adam yani.. Niye ..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. Hem zengin,hemde adam gibi adam..? I$iniz zor. istemek sizden,in$allah temennisi benden. adam gibi adam ,fakirlerdenmi cikar hep..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mantik evliligi ,akliniza yatmiyormu,bayan arkada$larim.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rahat bir hayat yerine,aSki tercih ediyorsun... zengin adam seni sevemezmi..?sen onu sevemezmisin..?
veya..sen onu adam edemezmisin..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm memo suna inaniyorumki burda cogunluk adam gibi adam diyecek. ama cebi bosu bu devirde adamdan sayan yok. Para, zenginlik güzeldir cok seyi kapatir hani derlerya parasiz adam gereksiz adam o nun misali. ----- Yalan, ağzımızdaki küfür, gönlümüzdeki kirdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gönül.............!!!!! Beni tarif etmeyi birakin lütfen. Önce yazdigim gibi,gönlünüze göre versin rabbim. Ama cok istemi$ olmuyormusunuz.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm emrah karde$, Bende öyle tahmin ediyorum.. adam olsun.gönlüme hitap etsin derler.................. Ama maddiyat yüzünden cogu beraberlikler biter. yanli$miyim..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. Haklisiniz, cok zor bir tesadüf olabilir.. Bende varsayim üzerine bilginize ba$vurdum. Bizdede ne derler.. "davul bile dengi denine calar."
Bir yanda sizi isteyen,$imarik bir genc,mesela yani.. Bir yanda size sevgisinden ba$ka bir$ey veremeyen ama sevebileceginiz bir ki$i.. Tercihiniz nasil olurdu.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani. Helal süt emmi$ olsun.. Parasi varsa bonusu olsun.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parasi icin sevdigini sanabilir.. O seni seviyor ve istiyor farzet.. Birde senin gönlünün dü$tügü zügürt bir adam..adam gibi adam..(nasil oluyorsa??) tercih yine aynimi olurdu derya..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok dogrusun memo; agizdan cikan basaka kalbden cikan baska yok adam gibi adam olacakmisda bilmem neler biraz gercekci olalim parasiz kariyer sahibi olmayani adam adanmi sayiyorlar senin icin ölürüm sensiz yasayamam diyenler gördüm iflas etigimde ilk önce onlar kacti. kendimden örnek sonra gecenler burda arkadasin biri kamyon söförü oldugunu söyledeiginde hic kimsenin yazmadigini söylüyor daha bunlar gibi niceleri. ----- Yalan, ağzımızdaki küfür, gönlümüzdeki kirdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
örneklerin cook gercekci.. aynen katiliyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim kendime özgüvenim tamdir. Bunda ailemden aldigim terbiye ve konuya baki$ acim da etkili olabilir. senem...heartcubes ta harikasin.. a$k yolundada yaradanim gönlüne göre versin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tesekürler Memo örnekler gercekci ama insanlar gercekci degil. sana güzel sohbetler diliyorum. ----- Yalan, ağzımızdaki küfür, gönlümüzdeki kirdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inanki, zengin olmanin neredeyse suc olacagina inanacagim.. Desene ayri dünyalarin insanlariyiz.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bildigimiz gercekler.. ama bilipte kabul edemiyenler var. tsk. ederim. iyi geceler ve hayirli pazarlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm.lafo.. Bak bu örneklerin cok katkili..tsk.ederim. Hastaligin,iflasin önüne gecilmez belki.. ama,bile bile gecim sIkIntIsi olan biriyle evlenip,ayni sIkintiyi payla$mak ne kadar mantikli.? A$k kac beden giyer..?? Parasiz saadet nereye kadar.. top sende..........yorumunu bekliyorum.merakla..
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inaniyorum.. cok samimi ve yorumlarina inanarak deger verdigim arkada$larimdan birisin.. Ben mesela..Dünya turu yapacak param olsada,,yapmak istemem.. 30 sene sonra belki..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz kari$ik buldum yorumunuzu..gece gec saat oldugu icin sanirim. Zenginlige ayak uyduramammi demek istiyorsunuz..? zenginlik nedir sizce, Ama ,elbette verdigi imkanlar,sevginin yerini tutamaz..a$k, hic olmazsa saygi $art. umarim güzel yorumlami$imdir. saygi ve selamlarimla.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!