88 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 18.01.13, 14:31 Nr.: 1 Antworten

düsündüren hikaye...
Adam yorgun argin eve döndügünde 5 yasindaki oglunu kapinin önünde beklerken bulur..cocuk babasina:

-baba 1 saatte ne kadar para kazaniyorsun diye sorar..Zaten yorgun olan baba"bu senin isin deyil"diye cevap verir....bunun üzerine cocuk"baba lütfen bilmek istiyorum"diye üsteler....Baba "illa bilmek istiyorsan 20milyon diye"cevap verir......Bunun üzerine cocuk"bana 10milyon borc verirmisin"diye sorar.....

Adam iyice sinirlenip"benim senin sacma oyuncaklarina ve benzeri seylere ayiracak param yok,hadi derhal odana git ve kapini kapat"der.....cocuk sessizce odasina gider ve kapisini kapatir....

Adam sinirli sinirli"bu cocuk nasil böyle seylere cesaret eder"diye düsünmüs...

Aradan bir saat gecer  adam sakinlesir ve cocuguna parayi neden istedigini bile sormadigini düsünür..Belkide gercekten lazimdi...

Yukari cocugun odasina cikar ve kapiyi acar,yatakta uzanmakta olan cocuguna"uyuyormusun"diye sorar...cocuk "hayir"der...

Baba "al bakalim istedigin 10 milyon ,demin biraz sert davrandim sana,üzgünüm ama cok yorucu bir gün gecirdim"der...

Cocuk sevincle haykirir.."Tesekkür ederim babacim"

Cocuk yastiginin altindan burusmus diger paralarida cikarir babasinin yüzüne bakip saymaya baslar...babasi yine sinirlenir"paran oldugu halde neden benden para istiyorsun,senin sacma oyunlarina ayiracak zamanim yok....

cocuk"ama yeterince yoktu"der ve paralari babasina uzatir...

"iste 20 milyon,bana 1 saatini ayirirmisin babacim"

sizcede düsündürücü bir hikaye deyilmi..??

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

düsündüren hikaye...