|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
bencede yalnizlik Allaha mahsus evlenmek iyidir benimde hemen bir hayat arkadasi bulmam gerek  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
ýine dökmü$sünüz icinizdeki kinleri.. Yalaka ve ben...ne alaka..? Kime yaranmak isteyeyimki.? $urada 3-5 lafin belini kiriyoruz..hemen soguk espirileriniz,belden a$agi vurmalarinizla "tabiri caizse" topicin icine ediyorsunuz. neyse..kalin saglicakla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
nihat abim,evlenipte napcan beaa,hayat kisa degmez bir kiza   
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
selam yekta aya ula$mak degil maksat.. Dünyada hakki ile ya$amak,ya$lanmak.... Sizin yeni yilinizi kutlami$miydim..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
aslm.maho Elbette,sicak bir yuva bekleyenin..Korumak,bakmak zorunda oldugun cocuklarin olsun.. Ama öyle birisi cikacak ki kar$ina, ezber bozduracak.. $uan böyle iyiyim ben..... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
leasen kostet auch geld.. Leihen ist billiger.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
aslm elfrieda yaradan evlenin demi$.. Boynum kildan ince.. Ama zaman.. sevecegini secme hakki veriyor. Öyle birisi olmadan,sadece evlendim demek icin evlenmekte olmaz yani.. Böyle idre ediyoruz i$te. sagilar..güzel ekleminize tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
evlendir beni be sivasli sevaba girersin..Ba$im baglanir.. hani o agaoglu residance lardan olsun benim ev..evleneyim gari.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
aslm.. maalesef öyle..haklisin. evlenmesi bir dert..bo$anmasi iki dert. karizma ciziliyor..$imdilik en iyisi böyle. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
aslm katina.. ya$lilarimiz öyle söyler..evlilik di$i beraberlige kar$idirlar.. Ama $imdiki evlilikler öyle eskisi gibi olmuyor.. Ömür boyu süren evlilikler azaldi.. saygi ve selamlar,güzel yorumunuza tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
Robot degiliz. uymamasida normal.Monotonlugu sevmem. ay i sadece dolun oldugu zaman ve hilal halini severim. o sabit dursun..hayat devam ediyor. selamim olsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
bekarliktan biktim inan ne yapim artik hesap sorsun birisi özledim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
yok be sultanlik devri kapandi benim icin evet ben artik yaslanmak istiyorum hayat arkadasimla birlikte  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
ha ha ha ne ilk cikanimi? yok be o kadarda degil tanimam gerek beynimizin uyusmasi gerek bence  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
valla haklisin agam evlenipte ne yapacagim ama yalnizda olmuyor bea  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
bayanla birlikte olmak icin nikah sart degilki agam,yaparsin bi hoca nikahi olur biter  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
simdiki bayanlar imam nikagina kanmiyor kandiramiyorum agam kanmiyorlarrrrrrrr  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
memo kardesim.. evlilik sorumluluk demek,evlilik güven demek,evlilik saygi sevgi demek .. sidikiler sorumluluktan kaciyor, simdikiler kendine güvenemiyor,simdikilerde ne sevgi nede saygi var. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
O izlenimi bende edindim.. 5 sene cocuk istemem..!!! cocuk olunca cali$mam..!.. her hafta sonu annemlerdeyiz..! Ben senin ailene gitmesem..?? $u anana bir gözük ya..Bana cok kari$iyor gibi demecler,ricalar girla.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
memo kardesim.. Allah yardimcin olsun kadin milletti iste ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!