|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
selamlarim olsun..
niye..evlenmedende her$eye ulasabiliyor argumente please................... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
Nikah sadece bir tasdik. Illa olmasimi lazim..? keramet niye nikahta..?
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
aynen, cccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. kafadarimsin..FBli olsan bile. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
selam ve saygilar.. cuk oturmu$ forumuma...+
harikasiniz.,,tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
Nasil algilarsaniz.
Kisaca hayat hikayemi yazayim.. "Benim hic FB.li" dostum olmadi..
yani sizinle arkada$ olabiliriz belki..?? ama..."dost"!! A S L A ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
aynen,,,,,,,, Cak .,derya...........## Bagimlilik bize yakimaz, ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
ASLM .Piranha
evde kaldiksa di$ari cikma yasagimiz yok ya..(all.inc) inceldigi yerden kopsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
sugar yorumlar,, sugar cevabi hakediyor..   Gecenlerde,evlenme niyetinde olan kankam...35-40 bin euro cikan masrafla vazgecti,,erteledi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
yani.. iyi bir ba$lik parasina babamda dü$ünür sanirim.. tsk.ler pirana06 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
aslm lafo. evlenmedende sirtimizi dayayip...ba$imizi yaslamiyoruzmu..? Nikah:,baglayici büyüyü bözuyor desem..??????????????????????????
>A$K bitiyor...........gercekler Ba$liyor. geriye dönü$........oofffffffffffffff..imkansiz..
senun evin tarsusta.....sen ne dersin bu hususta(lafo)??? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
aslm,pussy.. Cikmadimi saniyorsun.. Nasil a$ik oldugumu anlatayimmi.. Bu zamanda nikahsiz beraberlikler koruma altinda.. Insanlik icin gayet normal yorumlami$siniz arkjada$im.
dogrusuda SIZIN DEDIGINIZ::ß Ama gercek...azalan evlilikler ................ve cogalan bo$anmalar.. haksizmiyim pussy.??? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
Suu hanim. BU TEMENNIYE tüm kalbimle katiliyorum.   maksat,gönüller bir olsun.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
selam eda arkada$im..
cogu evliliklerin ,evlenme a$amasinda.......... ya$anan zorluklar.maddiatlar,maneviyatlar,olumsuz olmuyormu. --??
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
güzel ve samimi yorumunuza tsk.ler. Ben $ahsen bir kac kez ni$anlandim... evlilik a$amasinda öyle sorunlar ya$adimki.Borc altina girmek az sayilir..sifiri tüketmem lazimdi evlenmem icin.. $imdi daha iyiyim...maddi ve manevi olarak hazirim.. ama Ben iSTEMIYORUM.. Güzel beraberlikler...  ama nikah,dügün,,noooooooo... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
cok güzel bir tesbit.. aynen katiliyorum..allah korusun sizleri.
Ben yazmaya yeti$emiyorum,özelimi kapatmak zorundaydim.Cevaplayamadigim arkada$larimdan özür diler,yarin mutlaka cevaplayacagim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
Kendi aralarinda payla$im yapan arkadaslarimi,pay<la$tiklari güzel yorumlar icin kutluyorum--- Memoya müsaade...ich bin fertig,,,pilim bitti.. cevaplayamadigim arkada$larimi yarin telafi edecegim in$allah. saygilar,ho$ muhabbetler temennisi ile..  ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
aslm. Sizede en son yorumumu yazayim.. Sizde biraktigim bu intibayi,hic degi$tirme niyetinde degilim.. Sizin bana olan saygisizliginiz son hadde,,,insaf.. Memo gerektiginde vefakardir,cefakardir,fedakardir. Ama siz hircin hanim..!!! sadece yeren,begenmeyen...hakaret dozunda alay eden..... yetiveesin gari. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
Warum Kaufen wenn man es Leasen kann?
Ben evlenmeye karsiyim, hele birde görücü usülü hec olmaz
----- Atam Türk Milletin ruhunda Türk Bayraðý gibi dalgalanan bir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
Bekarlik bi kisim õzgūrlūk ama evlilik sorumluluk bazen çok õzgūr olmak iyi degil gel evlendirelim seni  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye evleneyimki..? ? |
vallah arkadasim.. simdi evliliklerde tarihe karisacak. Beraber yasamak moda olmus türkiyede olsun almanya olsun.. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!