|
|
|
cekim bitti... |
//www.youtube.com/watch?v=kS2cl6IVqlc |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekim bitti... |
Haha, güzel....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekim bitti... |
güzelmi$..    Patentini almak lazim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekim bitti... |
tesekkürler yardimin icin.)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekim bitti... |
Bence bu süpürgeden Bay olsun Bayan olsun istemeyen yoktur gibime gelyior ..ben kesin alirdim..)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekim bitti... |
Memo düsünsene ne para kirarsin..pehh pehhh peeehhh sayaman bile gelecek paralari..))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekim bitti... |
yok mail..siskolara laf atmiyorummm ürün tanitiyorummm..))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekim bitti... |
Haa sen simdi diyorsunki bana beni cekmesi icin bu süpürgenin bir elektirik santraline baglamak gerek..dogrumu anladim..))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekim bitti... |
her eve lazim yani..))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekim bitti... |
Ben patentini aldim bilem.. Dünyada tek saticisi benim.. Senide para sayma" genel müdürü yaptim.   Hayirli ,ugurlu olsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekim bitti... |
olsun al kenarda dursun..ilerde lazim olur bir kere yeni trent bu tencere tava neymis evlilik kurtarir her gelin olcak kiza bu süpürge alinsin ceyiz.....))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekim bitti... |
oo memo kardes helal olsun sana ..bayilirim para saymayaaa ..Gelsinnn giciiir giciiirr mangirlarrr.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekim bitti... |
Reklamimiz tam olsun birde konu mankeni bulalimda acik net görsünler nasilda ise yaradigini.))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekim bitti... |
Tamam senikileri ayirttim bile..))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekim bitti... |
yooo alinmadim ..ama sen al bu süpürgeden bak yeni yil kampanyasi yapcam söz...))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekim bitti... |
Bu i$te coook para var cook..yirttik.. Ben birde zayiflari pompayla $i$iren makina yaptimmi.. Paraya para degilde .ne diyecegimizi dü$ün artik.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekim bitti... |
Memooo bak sisirenini ben düsünemediydim.)))onada bir reklam cekelim harika olur onun senaryoyuda sen hazirla..)))Artik paraya para demek marketler zincirleri bile kurariz..)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekim bitti... |
Anaam yan etki neyim yokkk en kötü ihtimal süpürgenin icine kacar..artik ordan cikarip cikarmamak sana kalmis...Artik hatun icine kacdi deyip üste parami veriiin madalyami takan bana bilemem..))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekim bitti... |
Almamakta kararlisin madem müsteri bulunca tanitimda konu mankenligi yap barim..)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekim bitti... |
verilen mal geri alinmaz onun yerine sana bir mutfak robotu vereyim..))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!