|
|
|
hic düsündünüzmü... |
yani 2 duyguyu birarada yasamak....
duygusal ve kati mantikli... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hic düsündünüzmü... |
söylediklerimden dolayı pişman olmak istemem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hic düsündünüzmü... |
keske lafini seven birisi oldugunu sanmiyorum..
hic kullanmam dedigine göre ,hayatta keskelerin olmadi yani...eger öyleyse ne mutlu sana...
ama ben yinede her insanin ufakta olsa bir keske,si vardir diye düsünüyorum.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hic düsündünüzmü... |
Ya söyleyemediklerinden..?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hic düsündünüzmü... |
sorun değil onlar benim için...ama söylediklerimle haksızlık veya yanlış yapmış olmak istemem.vicdan muhasebesiyle aram iyidir çünkü. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hic düsündünüzmü... |
yani keske,lerim olmadi olmazda diyorsun...
ben buna katilmiyorum sahsen..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hic düsündünüzmü... |
Tabiki gecmiste olmustur,ama artik hayatimdan cikardim o lafi.insan hatalariyla kavruluyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hic düsündünüzmü... |
yaşam tarzlarıyla alakalı bu biraz...biz mesela duyguları dile getirmekten göstermeklten falan pek hoşlanmayız pek çok insan bundan dolayı pişmanlık duyabilşir belki ama bizim için doğal olan budur...bunun doğruluğunu iddia etmem,böyle olması gerektiğinide iddia etmem ama bizim doğal halimizdir bu... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hic düsündünüzmü... |
Yani celiski derken,bu 2 duyguya birden sahip olabilmen kolay bir sey deyil tabi..yanlis ifade kurmusum..
Genelde bende duygusal sayilirim ama isyerimdeki elemanlara gerektiginde kati kurallari uygulamayi beceremedim gitti..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hic düsündünüzmü... |
yazdiklarin sence dogrudur,saygi duyariz kaldiki ben malesef cok yanlis buluyorum ama yasam tarzimiz bu diyorsun,böyle geldi böyle gider diyorsun..
ama bende diyorumki böyle gelmise, böyle gitmesin... yani insanin karsisindakine hislerini belli etmemesi veya edememesi kadar kötü bir sey olabilirmi.....
bunu illa ask mesk olarak algilamamak gerek..bu yasadagimiz her alan icin gecerli.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hic düsündünüzmü... |
yok sormamistin..
burcum boga.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hic düsündünüzmü... |
egerki gercekten ,yaptiklarimdan ders cikarabildim diyorsan senden mutlusu ve huzurlusu yoktur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hic düsündünüzmü... |
Rica ederim... Hani bende burcumun özelliklerini falan sayacaksin sandim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hic düsündünüzmü... |
evet.böyle geldi böyle gider diyorum ben.... böyle gelmişse böyle gitmemelidir diyorsun,doğru diyorsun aslında ama konuşmakla yaşamak farklı şeylerdir...yani insanın alışkanlıklarından yaşam düzeninden vazgeçebilmesi kolay değildir. neticede hislerin dillendirilmemesi veya gösterilmemesi var olmadıkları,yaşanmadıkları manasınada gelmez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!