|
|
|
sevgiliden arkada$lik teklifi. |
Kendini cok iyi ifade etmi$sin tugra han,, sana yaki$an bir yorum olmu$..tsk.ederim. coook haklisin coook. Dikkate alacagimdan emin olabilirsin. saygilar arkada$ima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin.. ama..polemik yaratanlara daha cok prim veriliyor bazen Insanin payla$ma azmi ,,,,,fikir ali$veri$i....hevesini yitiriyor. 3 saat payla$ima.emegine,sana saygisini gösteren onlarca ki$ive yorumunu tek kelimeyle yok edenler hala cirit atsinlar.. yoktu burada öyle ki$iler. onlari durdurmak lazim..maksadi sadece maydonoz olup,milleti sindirmak olan bu ki$iler,tahmin ederimki buradan milleti kacirmak ve kendi ait oldugu sitenin önünü acmak. yorgunum dostum.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeter.....sayginligin yeter. esen ve mutlu kal..O arada söz sahibi olmak isteyenler.. Seni örnek alsin.seviye ayari yapsiniiyi geceler ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bencede aslinda sevgiliden arkadas olunmaz...zaten ilerde yeni bir sevgili buldugun zaman kesin o kisi senin eskisi ile görüsmeni kesinlikle istemez ...ve ayrilmanin sebebine bakar ama bencede hayir ben kabul etmem herzaman icin bence bir yerde mutlaka sorun olur...ama karari senin nasil ve neden ayrildiginizda önemli mesela mesela baskasini buldu diye seni birakti ise senin o arkadasligi miden alacakmi ? mesela yani  veya sen hala seviyorsan onu arkadas olarak kala bilecekmisin ?yoksa icin icn sevecek kendine zulüm mü edeceksin arkadas kaldigin sürece...bu durumlarda kac uzaklara görme bir daha derim ben  unutmaya dene en mantiklisi ----- Çakal gibi dostum olacaðýna aslan gibi düþmaným olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok haklisiniz. Arkada$ kalmak cok zor..ilerisinide dü$ünmek lazim. tsk.ederim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet ya.. Ne konu$acagiz ondan sonra..tamamen sil git. acida olsa,seni istemeyeni sende isteme. tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.alkan sanmam pi$man oldugunu. Ili$kiyi bitirmek isteyen o. ilerisi ne getirir bilemem.. Bir acik kapi birakti..oda arki kalmamiz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne mutlu sizleri gülüp eglendirdiysem. 72 saat i$in espirisiydi..73 te olabilirdi.saat tutmadim. güzel dakikalardi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o kadar karaktersizse arkada$ kalmamak en iyisi olur. Bende ona yedek(nöbetci) sevgilimi tani$tiririm. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu ak$am restini görecegim.. elimde kare as var. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. yani. Mantigim almiyor..kalinmaz bence.. Medeni insan gibi bir daha görü$memek en iyisi.. tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne kadar kötü kalpli duygusuz insansiniz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en iyisi öyle yapayim.. ya hep ya hic diyecegim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. etmiyecegim elbette.. Ben bittigine inanmiyorum aslinda. acaba nazmi yapiyor.. beni testmi ediyor..olamazmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
halledemedim. Ba$ka i$lerle me$gulum.. izine gitmek istiyorum..Hotel ve tarih belirliyorum. Hem konu neydi..?? unuttum sanirim.sorry ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.umay hanim. Konu, herkesin her zaman ba$ina gelebilecek olaylar. Ben bu konuda ba$rolü oynadim. Ba$kasini misal vermektense kendimi o olaya adapte ettim.,. Cok saygideger,faydali yorumlar aldim. Sanirim topic,amacina ula$ti.. o 72 saat,i$in espirisi ve konunun kapandigi sinyali idi. Iyi okumayan ve konunun sadece neresine takarim diyen $ahislari bekliyordum ve te$rif ettiler. Umarim,kimsey rencide etmemi$imdir. saygilar,teferruatli yorumunuza tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Memo kardesim Bu sevdayi ne kadar zamandir yasiyorsunuz? kisa birzamansa sizden hoslanmis olabilir, Bununda bir ask degil arkadasliktan öte gitmeyeceginide düsünmüs olabilir, Buda gayet normal... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.guel hanim. Belki naz yapmak ve daha cok ilgilenmemi belirtmek amaciyla yaptigini dü$ündüm. Tani$ikligimiz cok uzun.ama ciddi ili$ki o kadar degil. saygilar.güzel yorumunuza tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. kar$iliksiz bir sevda vardi. yeni yeni ciddile$mi$tik.tamamen ayrilmayalim, arkada$ kalalim bir süre dedi.. olay bu.. zaten arkada$tik seneler boyu..Benimi begenmedi..? iyi geceler ve tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!