|
|
|
sevgiliden arkada$lik teklifi. |
ya hepiniz $air ruhlusunuz.. Beni mahcup ettiniz bu gece.. Red cekecegim..Dönerse benimdir. Geri gelmezse zaten beni haketmemi$tir. hayranim sizlere..nerden buluyorsunuz bu güzel sözleri.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kal saglicakla..tsk.ler.sanada tedavi oldum dedim ya sabiha.. Bilsem sizlere dani$mazdim.. gemi batiyor.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galiba öyle oldu.. $imarttim sanirim.. cicekler, hediyeler,güzel sözler girrrrrrrrrrrllllllllllllaaaaaaaaa.. cantada keklikmi oldum acaba.. Araya ba$ka birisi girerse dönmeden............njet,nayn,no derim..finito finish,fertig derim. ama pi$man olursa bir gün,dönerse bana geri..  gönül kapim aciktir..calmadan gir iceri derim.. oki$$$$$$$$$$$.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok..olmaz.. hemen vazcaymak olmaz.. araya birisi girmeden dönerse bana geri..affederim belkilim.
Kozlar artik benim elimde. acaba onu benden ayrilmak istedigine pi$manmi etsem..kiskandirsam..hemen yeni birini bulsam.. iyi edermiyim acaba..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o kadar kolay sence.. birde bana sor.. salla git dedigin sevgilim..
Ben kolay sevmem,,kolay vazgecmem.. ama arki olmakta istemiyom ben yaaaaaaaaaa. yokmu bunun orta yolu..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caresizlik be senem.. denize dü$en yilana sarilirmi$ misali.. i$e yarayan her taktigi deneyeyim mi diye kendimi sorguluyorum.. "laut gedacht" yani..son pi$manlik neye yarar..her$eyin bir sebebi var diyen babam geldi aklima..
ayrilana laf yok..hemcinsine.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memo ben cakmadim..simdi beraber degilmisiniz? ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vay anasini sayin okuyucular..
derdim dünyadan büyükmü$te haberim yokmu$.... yarin noktayi üstüstüne koyacagim hemde.. o kadar cok kar varki, kalbime basacak ta$i nasil bulacagim acaba..? yaz veya baharda terketseydi ya.!! ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok top oynadim ilk 11 deydim hep.. yedeklik yaki$maz bana. byeeeeee.byeee. diyecegim. No love,---- no friends diyecegim.. iyimi derim acep.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam sepgo.. olay, taze yani. ayrilalim ..ama seni tamamen kaybetmek istemiyom..kanki kalalim dedi.. netsem acep..?
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sizlerle payla$tim ya..acim hafifledi.. Hatta gaza geldim.. Bir yarin olsun.."Hau ab" cekecegim.. 72 saatlik beraberligimize kalem cekecegim..Cizecegim.
Zorda olsa.. Bana ba$ari dile.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ofsayta dü$mü$üm..yan hakemin bayragi havada..sen "gol" at diyorsun.. sayilmazki.. ama gidenin ardindan bakma----geleni göremezsin lafini----cok tuttum. Bakmiyorum gari..yarin resti cekecegim.... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne isine yariyormuskinie? ben bayanlari bu konuda anlamiyom ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm sevgi.. oda grev yapiyor..sessize almi$ kendini.oda terketti beni.. yarin,restini görecegim.. elimdeki kiz döperle hemde.. gurur yapacagim bu olayi.. Memoyu terketmenin bir bedeli olmali.. yani... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok terbiyesiz ve seviyesizsiniz.. Kendinizi bu topice layik görüyormusunuz.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben bu kadar güzel.bu kadarsamimi yorumlarina tsk.ederim. seven bir kalp icin..72 saat...kac dakika eder...kac saniye eder.. acimi basitle$tirme lütfen.. Benim en uuuuzun ili$kimdi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bakiniz wow karde$. yorumunuzu yaparken lütfen kirici olmayiniz. Benim topicimi sildirin o zaman.begenmediginizi söylediniz. $ikayet edin.. yok hatta.... Ben kendim silinmesi icin ba$vurayim.. Muhabbetin icine etmekle me$hur olanlar hayal kirikligina ugramasin.. espiriyi farketmeyenlere yazmam hata zaten. konunun bir ba$ini bir sonunu okuyarak hemen vatan kurtaran aslan rolüne soyunmak cok ucuz ya.. Biktttttttttttimmmmmmmmmmmmmmm. acmiyacagim topic deyip yine yaniliyorum ya..hakediyorum inan.. kinaci geldi kinaciiiiiiiiiii.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tüm gecenin ho$sohbetinin icine etti. Bana utanmayi ögreten insanlar var hala. Her firsatta tepemde. Actigim son topic olur in$allah. Insanlari bu kadar cabuk yipratan,espiri anlayi$indan yoksun,amaci sadece topicin icine etmek olan ki$iler yildirdi beni..
ADMIN veya görevli arkada$lar lütfen bu topici silin ki... kinam i$e yarasin..
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam bon-cuk.. tsk.ederim...ama konunun tadini bozmakta olan üstadlar..icine etti. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya bon-cuk.. yorumumu begenmiyenlere saygiliyim. ama hep ayni ki$i olunca..? yetsin gari diyorum.Birisine yorum yazsam carpitiliyor. onlarin uzman alaniyla bogu$maktansa.. az a$im..-agrisiz ba$im demeyi yegliyorum.Sindirdiler beni..sadece kinalari kalmami$,,?? topicin silinmesi icin ba$vurdum. 3 saatlik muhabbet yine yok olacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!