|
|
|
sevgiliden arkada$lik teklifi. |
Kabul etsemmi acaba..? redmi etsem..? ve niyeeeeeeeeeee.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya ..$öyle oldu. sevgilim bana,ayrilalim..ama arkada$ kalalim dedi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basarabileceksen et tabi. düsman deyilseniz. arada hal hatir sorarsniz olur biter. ----- takipcinim cilveli hayat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O kadar basit yani.. Ya icimde sönmeyen a$k varsa..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk.ler sabiha.
iyi yorumlami$sin. ama bir üsttede belirttigim gibi,benim a$kim hala taze. ve kom$uyuz.. kalbime nasil gömerde kanki derim ben ona.?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam senem. hem a$kimdan vaz gecmemi istiyor,hemde arkada$ kalmayi.. coook zor bir durum zooor.. kabul etmesem ne olacak.. alternatifimi var..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niyetini bilemem.. Bildigim bir ba$kasi yok.. ama uyu$mazlik had saflarindaydi son zamanlarda. Tamir icin ugra$irken o kararini vermi$.
daha fazla üzülmeyelim..ayrilalim ama arkada$ kalalim.dedi rabiye hanim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acaba..?? o nasil olcek.. netcek gari.. abwarten u.tee trinken..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani.. Ben burada bile arkada$larimi secerken!!! reddeyim diiilmi.? Bana sen gerek sen .....desemmmi acaba..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bakmasam gözüne... gülmesem yüzüne..tutmasam elini ben bile..ben onu sevmeye a$igim.. Genießen wie..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok mantikli bir cözüm gibi görünüyor senem. Ama ya yarin yeni sevgilisiyle beni tani$tirirsa.. nereye kadar arkada$ kalam ben..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tedavi oldum akillim.. Bak ismini bilem hatirladim saniye.. Sorunlar belli..halledilmesi gereken tamiri gereken sözler var her iki taraftan..
ama benimki erken pes etti. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tam kökünden halledecegim.. ya hep ya hic.. rest cekecegim.
Kalbime gömecegim o zaman.. Baki$larimi öne egecegim..kar$ila$tigimizda.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harika.. Bende kac zamandir söyleyemedim sana.lafi agzimdan aldin diyeyim..Catlasin ikiye..  eski sevgilime geri döneyimmi.yarin bulu$acagiz..? Panzehiri misali.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cakkkkkkkkkkkkk o zaman.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tedavi oldum demi$miydim..? senin yazini kopi edem.okurum ona.. ezberlesem diyecegim ama..bu seneye yeti$mez..malum.. 21.12 de kiyamet kopsa diye dua mi etsem acep..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. yani.. Insanda gurur olmali. sen beni reddet..sonrada arkim kal de.. yanli$......ters.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanli$ eldi o .. o yüzden suratina geldi.. özür..rechtes hand bitte.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne güzel sözler bunlar..
seven sava$ir mücadele eder..Bu ilk krizde ayrilalim diyor.. Bence beni haketmiyor. güzelde olsa..! Kibirli..alingan..havali..
Dogru..Ben güzele güzel demem..güzel benim olmadikca.. iyi demi$ vatan $airimiz namik kemal ustam.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin hircin.. Ben reserve olacak birisi degilim.. oynatmicam kendimle.. ya herro ya merro diyecegim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!