|
|
|
Ilayda |

Bu haftasonu Stuttgart ve cevresindekiler icin......yardimlarinizi esirgememeniz umuduyla ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilayda |
  Harika bir aktion.. In$allah cok katilim olur ve bu hastaliga maruz kalanlar tedavi edilebilinir. Ben $ahsen tsk.ederim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilayda |
slm facecigim habe das im Fernsehen auch gesehen güzel bisey bencede ne kadar cok katilan olursa okadar cok yardim etmeye imkan oluyor hem sirf bu kiz icin degilya uymasa bile baska bir hayata belki kurtarmak icin destek olur insan ich find die Aktion super werde auf jedenfall mitmachen.ve bu isin ismi ilayda olsa bile atiyorum ayse veli mehmet murat sinem gibi diyer hasta olan yavrucukalra destek olur. tskler paylasim ve hatirlatma icin. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilayda |
Bu Yükle Öleceksin Dedim Hamala/ Ölüm Kolay Sen 'Umut'tan Haber Ver Dedi.. 'Umut' Varsa Dünyayı Vur Sırtıma...." 
Allahtan n gelirse Amenna ----- Benim Gibisini Google'da Arasan Bulamazsýn. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilayda |
Arkadaslar, Stuttgarttan bir arkadasim rica etti ve öyle ekledim Ilayda'nin yardim kampanyasini buraya. Duyarliligi gösteren aslinda arkadasim ve ben tüm bu mesajlarinizi,tesekkürlerinizi ona iletecegim !
Hepinize cok cok tsk.ler ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilayda |
selam...war selber bei ilayda aktion dabei als helferin...leider waren es an dem tag nur 166 spender...ve bulunamadi  .....ins bukez daha cok kisi katilir ve bulunur... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilayda |
devami : Arkadaslar lütfen duyarli olalim. Stuttgart cevresinde bulunan arkadaslara ricam lütfen gelin ve ufacik kan verin.
Korkulacak sey yok. Bir hayat kurtarmak nedemek .. Siz de evden rahatca ilaydaya yardimci olabilirsiniz. Stuttgarta yakin olmayan arkadaslara: Sizde yardimci olabilirsiniz yapacagniz tek sey aginizi acmak! //www.dkms.de/home/de/
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilayda |
ins. esmer, tüm temennimiz bu zaten.....ne kadar cok kisi yardima katilabilirse,o kadar cok sansi olur zaten Ilayda nin.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilayda |
//www.stefan-morsch-stiftung.com/aktuelle_termine.php hier sind die Bundesweiten Termine. Selamlar
Arkadasimin ricasi....Ilgilenenler icin !
Tekrardan tsk. ederim ben herkese,kendi adima ama bu sefer.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilayda |
https://www.facebook.com/groups/stuttgart.fuer.ilayda/
bir göz atin facebook a..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilayda |
merhaba face...seni kutluyorum,sanirim türkbase türkbase olali böylesine insanligi ilgilendiren duyarli bir konu acilmamistir..En azindan benim takildigim zaman esnasinda rast gelmedim..
yanliz beni üzen ne biliyormusun,ben dahil cogumuzun ara ara actigi sacma sapan konulara katilanlarin sayisi o kadar fazla oluyorki,surda saydigim kadariyla 25-26 kisi yazmis ,buda hani kimse kusura bakmasin ama ne kadar duyarsiz oldugumuzun resmidir.....
hani uzakta olanlar ne yapsin dicekler...tabiki yapacak bir seyimiz yok ama suna eminimki surda ALLAH sifalar versin demeleri bile o yavrucaga bir nebzede olsa yardimci olacaktir...
Edilen DUA cogu zaman verilen ilaclardan daha faydali oluyor,ben buna inaniyorum..
kimse unutmasinki bugün bana,yarin sana..
ALLAH,tan acil sifalar diliyorum ilaydaya,dualarimiz onunla olsun insallah.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilayda |
emir, ben sadece araci oldum.....dedigim gibi baska bir arkadas hak ediyor tüm bu takdiri ! 
fuzuli yorumlarla topigi doldurmaya da gerek yok aslinda,önemli olan bilgilerin okuyana aktarilabilmesi ve bakarsin birkac üye cikar, gider yardim eder.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilayda |
Araci olupta burada paylasmanin bile sevabi büyüktür bence...insallah sesini duyan olmustur...
keske elimizden bir sey gelse...seve seve..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilayda |
DKMSde kayitliyim. Uyarsa seve seve ilik vermeye hazirim. Allah yar ve yardimcisi olsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilayda |
Slm...Öncelikle seni böyle bir konuya araci oldugun icin tbr ediyorum.Dilerim bu vesileyle yavrumuz biran önce sagligina kavusur.ALLAH ona ve diger yavrularimiza,kardeslerimize acil sifa versin iNSALLAH... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilayda |
https://www.dropbox.com/s/obbqxdl1mxxif2s/Ilayda-Nachricht_1.mpg |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilayda |
ilaydanin bir videosu...izlemek isteyen olursa..........  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilayda |
ilayda derki:Unutmayinki,sizin cocugunuzda olabilirdim!!! //www.youtube.com/watch?v=zvxEfl9XYn0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilayda |
Arkadasim Kan mi vermemiz gerekiyor spende mi? Ne kadar spende? Detayli bilgi verirsen sevinirim! Stuttgart ama hangi Hastane yazarmisin sana zahmet?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!